Гордост и предразсъдъци и зомбита (2016)

5.841 780 votes
Актьори
Matt Smith, Lily James, Lena Headey
Режисьор
Burr Steers
Сценарист
Jane Austen, Burr Steers
Снимки
UK, England, Buckinghamshire, West Wycombe, West Wycombe Park, West Wycombe House
Жанр
Екшън, Ужаси
Година
2016
Премиера в България
05 Февруари 2016
Държава
USA
Продължителност
108 мин.
Гордост и предразсъдъци и зомбита (2016) Трейлър
Гордост и предразсъдъци и зомбита (2016)
3.7 / 5 - 3 vots
2856
22
2
Присъединете се към YouTube канала ни

В Англия в началото на 19 век зомби вирус заразява хиляди хора, дори и тези от благородните семейства. Пет момичета, владеещи бойни изкуства ще се бият срещу зомбитата.

Pride and Prejudice and Zombies (2016)

В Англия в началото на 19 век бързо се разпространява зомби вирус, дори и сред благородните семейства. Елизабет Бенет живее със семейството, което се състои от баща й г-н Бенет и четирите си сестри Джейн, Кити, Лидия и Мария, които изучават бойни изкуства. За да се противопоставят на зомбитата, те бързо формират малка армия. По-специално втория-голямата дъщеря  – Елизабет по талант превъзхожда всички останали. Когато г-н Бингли се движи в квартала вижда г-жа Бенет при което той намира подходяща възможност да доведе една от дъщерите си да бъде под тяхната закрила. В действителност момичетата могат да се бият срещу ордата от зомбита, но  все още не подозират, че тяхната приятелка е заразена с вируса, а Бингли прикрива това. Когато Елизабет разбра това, тя планира отмъщение към Бингли.

По-късно групата от смели и красиви дами се пресъединява към местната армия, предвождана от богатия господин Дарси. Докато се бият срещу зомбитата, Дарси все повече се възхищава на уменията на Елизабет. Тази любовна афера разсейват младежа, а на бойното поле се водят жестока битка, цари хаос и смърт.

pride-and-prejudice-and-zombies-sam-riley-lily-james pride-and-prejudice-and-zombies-lily-james pride-and-prejudice-and-zombies-suki-waterhouse pride-and-prejudice-and-zombies-bella-heathcote pride-and-prejudice-and-zombies-douglas-booth pride-and-prejudice-and-zombies-matt-smith

Добави ревю