Звездни рейнджъри / Power Rangers (2017)

682 830 votes
Актьори
Bryan Cranston, Naomi Scott, Elizabeth Banks
Режисьор
Dean Israelite
Сценарист
Shuki Levy, Haim Saban
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
07 Април 2017
Държава
Canada, USA
Продължителност
124 мин.
Бюджет
120,000,000
Звездни рейнджъри (2017) Трейлър
Звездни рейнджъри / Power Rangers (2017)
4 / 5 - 2 vots
1079
5
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Звездни рейнджъри (2017) Трейлър
Една случайна среща между петима гимназисти, променя живота им завинаги, когато в тяхното малко градче откриват, че светът го грози опасност от извънземна заплаха. Единственото, което могат да направят, е да формират екипа Power Rangers за да спасят Земята.
Петте тийнейджъри – Trini (Беки Джи), Джейсън, Кимбърли, Били, Зак нямат нищо общо, освен, че учат в едно училище. Но един ден Джейсън и Били се натъкват на нещо интересно – от древно вкаменелости, те откриват, че е на път да се събуди извънземна сила, която може да изкорени напълно цялото човечество. Извънземните събират всичките си армии и планират да атакуват Земята. Но петимата младежи не са съвсем беззащитни, защото се оказва, че те притежават необясними суперсили. Въпреки това, те имат само няколко дни, за да се научат как да ги ползват правилно. Със своите уникални умения, младите бойци ще защитават света от злото. Те поставят специални костюми за да могат да прикрият самоличностите си, но също така, техните оръжия ще разгърнат пълната си сила.
Предистория и информация

Поредицата Power Rangers пое през 1993 г., като дебютира с американски детски сериал, в който няколко студенти са облечени с пъстри костюми и със свои супер сили бранят света от злото. ТВ сериала е разработен на базата на японския сериал Super Sentai, който също е посветен на група млади бойци. Тогава той ни донесе петима рейнджъри с над 20 сезона. През 1990-те излезе Power Rangers: The Movie (1995), а след това Turbo: A Power Rangers Movie (1997). Въпреки, че костюмите на младежите се променят непрекъснато, при тях винаги присъстват червени, розови, зелени, сини и черни цветове.

Първоначално беше обявено филма да бъде завършен през 2014 г., но Роберто Орси напусна проекта, поради ангажиментите си със Стар Трек: Отвъд. Така проекта бе забавен отново и отново, докато премиерата в крайна сметка бе преместена за 2017 г.

Сред по-известните артисти са Лиам Хемсуърт Хемсуърт (Игрите на глада (2015) – част 2), Клоуи Грейс Морец (Петата вълна (2016)) и Анна София Роб (Дневниците на Кари). Нека да не забравяме, че във него ще участва, любимата на много хора певица – Becky G.

 

Добави ревю