Игра на кукли / Playing with Dolls (2015)

2.5310 votes
Актьори
Charlie Glackin, Richard Tyson, Natasha Blasick
Режисьор
Rene Perez
Сценарист
Rene Perez, Barry Massoni
Жанр
Ужаси
Година
2015
Премиера
06 Март 2015
Държава
USA
Продължителност
80 мин.
Игра на кукли (2015) Трейлър
Игра на кукли / Playing with Dolls (2015)
Гласувай
594
0
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Властен богаташ е платил освобождаването на сериен убиец. Той примамва млади жени с доходоносна работа, които след това убива.
За феновете на ужас и психо филмите, това може да бъде вашия фаворит сред сюжетите свързани със серийни убийци и психопати, които търсят своята нова жертва.

В началото на трейлъра виждаме няколко убийства, които искат да ни въведат в света на антигероят и мрачната картина, която може да се види единствено през неговите очи. Сюжета ни запознава със изключително богат и властен човек, който си играе с красиви млади жени с коварен план: примамва жертвите си с перспективата за доходна работа, които след това убива. Той преследва жертвите си със стотици камери както и е уредил освобождаването на  сериен убиец. Следващата жертва ще бъде Cinderella, която е загубила работата си и спешно й трябват пари. Тя приема работата, която изглежда доста обещаваща, защото адреса е луксозен имот. Тя все още не знае за смъртоносната опасност я дебне. Това, че къщата се намира извън цивилизацията не я притеснява, но много скоро събитията, които я застигат, я заставят, да се бори за живота си, съвсем сама.

Добави ревю