Звезден шанс / One Chance (2013)

6.89 780 votes
Актьори
Julie Walters, Alexandra Roach, James Corden
Режисьор
David Frankel
Сценарист
Justin Zackham
Снимки
UK, England, London
Жанр
Драма
Година
2013
Премиера
25 Октомври 2013
Държава
UK, USA
Продължителност
103 мин.
Звезден шанс (2013) Трейлър
Звезден шанс / One Chance (2013)
Гласувай
650
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Филм по действителен случай за Paul Potts. Той е съвсем обикновен човек, през деня работи като магазинер, е вечерта оперен певец. Той става звезда само за няколко минути, по време на шоуто Великобритания търси таланти.
Филма разказва истинската и вълнуваща история на Paul Potts срамежлив и тормозен магазинер през деня и аматьор оперен певец, през вечерта. В една нощ той се превръща във феномен, след като бе избран във Великобритания търси таланти.
През 2007-ма година той е първия човек, който спечелва музикалното предаване Великобритания търси таланти. В образа на Paul се превъплъщава актьора Джеймс Корден, а сюжета проследява живота на тенора и рязката промяна, която настъпва след като с изпълнението си на арията “Nessun Dorma” той вдига на крака над 2000 души и впечатлява всеки един от журито на Англия търси талант, включително и винаги критикуващия Саймън Кауъл.
Благодарение на впечатляващия си глас, който му носи победата в предаването Paul се превръща от магазинер за мобилни устройства в милионер и един от най-известните оперни певци на планетата.
Добави ревю