Убийство в Ориент Експрес (2017)

6.6130 710 votes
Актьори
Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Johnny Depp
Режисьор
Kenneth Branagh
Сценарист
Michael Green, Agatha Christie
Снимки
London, UK, England
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
10 Ноември 2017
Държава
USA
Продължителност
114 мин.
Убийство в Ориент Експрес (2017) Трейлър
Убийство в Ориент Експрес (2017)
4.3 / 5 - 3 vots
4838
8
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Убийство в Ориент Експрес (2017) Трейлър
Убийството, което се извършва на луксозен влак. Когато един човек е намерен намушкан до смърт в отделението си, Детектив Еркюл Поаро тръгва да търси убиеца между пътниците на вала.
Murder on the Orient Express (2017)

Ориент Експрес е луксозен влак, който се движи между Истанбул и Кале. Когато белгийския частен детектив Херкуле Поаро е свикан спешно в Лондон, той резервира своето място и няма никаква представа, че по време на пътуването му, ще го очаква работа. Известния художник Ратчет (Джони Деп) е убит и е ясно, че извършителя един от всички пътници. Тъй като влака спира в средата на замръзналите планини, то убиеца няма къде да избяга. Сред заподозрените са испанският мисионер Пилар Естравадос, управителката Мери, професор Герхард, вдовицата г-жа Хъбард и доктор Арбътно. Но скоро Поаро осъзнава, че няма да разреши случая, ако не научи повече за конкретните заподозрени. Той трябва да разбере повече и за жертвата, но трябва да побърза, защото убиеца може да удари отново.

Това е втория филм на Кенет Брана, след Дюнкер, в който той ще бъде едновременно режисьор и актьор в ролята на детектива. Продукцията е на базата на романа на Агата Кристи, публикуван през 1934 година. Произведението е вече заснемано 2 пъти през 1974 г. под ръководството на Сидни Лъмет и през 2001 г.

Актьорът и режисьорът, Кенет Бранагла вече адаптира много други литературни произведения. Като любител на Уилям Шекспир, пример за такива са Хамлет (1996), Много шум за нищо (1993) и Хенри V (1989), но също така и “Франкенщайн” на Мери Шели (1994).

Добави ревю