Мисията невъзможна 5: Престъпна нация (2015)

7.4278 380 votes
Актьори
Simon Pegg, Jeremy Renner, Tom Cruise
Режисьор
Christopher McQuarrie
Сценарист
Bruce Geller, Christopher McQuarrie
Жанр
Екшън
Година
2015
Премиера
31 Юли 2015
Държава
USA, China
Продължителност
131 мин.
Мисията невъзможна 5: Престъпна нация (2015) Трейлър
Мисията невъзможна 5: Престъпна нация (2015)
Гласувай
6791
21
1
Присъединете се към YouTube канала ни

В петата част от популярната филмова поредица "Мисията невъзможна" агента Том Круз ще има мисия в Австрия, САЩ и Великобритания. 

Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Мисия невъзможна 5 доказва, че за един агент мир и спокойствие в живота не съществува. Итън Хънт (Том Круз) трябва да разбере това още веднъж в най-новата си мисия невъзможна. В тази мисия, той трябваше да посети Австрия, където метрото е изложено на опасност. В допълнение ще посети Англия, където той се извисява с военен самолет във въздуха, но от грешната, а именно външната страна на самолета. Пътищата му стигат до Уестминстърския дворец.

В момента бившият агент е по следите на мистериозна и изключително опасна организация “синдикат”. Оказва се, че това са най-силните му опоненти, които управляват подземния свят, с добре подготвени, ултра-опасни агенти. Но за наше щастие, той винаги е една крачка пред тях и е готов да провали плана им – да създадат целенасочена атака и нов световен ред. Единственото сигурно нещо е че, в съединение щати Хънт разполага с екип, на който той може да разчита.

Добави ревю