Междузвездни войни 7: Силата се пробужда

Всяко поколение има своята история
8719 950 votes
Актьори
Daisy Ridley, Oscar Isaac, John Boyega
Режисьор
J.J. Abrams
Сценарист
J.J. Abrams, Lawrence Kasdan
Снимки
UK, England, Buckinghamshire, Iver Heath, Pinewood Studios
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Фантастика
Година
2015
Премиера
18 Декември 2015
Държава
USA
Продължителност
135 мин.
Междузвездни войни 7: Силата се пробужда Трейлър
Междузвездни войни 7: Силата се пробужда
4 / 5 - 15 vots
47129
230
20
Присъединете се към YouTube канала ни
Всички мислят, че след победата над Императора всичко е приключило, но истината е,  че то тепърва започва. Вече са изминали 30 години и тя е реконструирана под секретното име The First Order, с нов по-силен водач.
За филма официално няма много информация. От слухове и ревюта в интернет има следния сюжет: Действията във филма се развиват 30 годни след Завръщането на джедаите. Въпреки, че бунтовниците са унищожили втората Звезда на смъртта и императорът е мъртъв, Империята се реконструира под името The First Order и продължава да формира войски. Сред тях е и Finn (John Boyega), който не след дълго се озовава в затворническа килия. Там той намира заловения пилоти Poe Dameron, който се бори за Съпротивата и беше директно изгонен от Лея по време на важна мисия. Двамата успяват да избягат, но са преследвани от безпощадния лидер Captain Phasma. Finn катастрофи на пустинен планетата Jakku, където се среща с Rey. Тя пази меча, който по рано е принадлежал на Анакин Скайуокър и Дарт Вейдър.

Kylo Ren е мистериозен и силен рицар. Той се ражда от останките на Империята и разполага с меч, който е уникален по вида си. Единствения начин да бъде победен, е със светлинния меч на Дарт Вейдър. За това той ще направи всичко по силите си, да получи този меч и да унищожи първите редове на съпротивата – джедаите.

 

star-wars-episode-vii-the-force-awakens-2015-1star-wars-episode-vii-the-force-awakens-2015-2mejduzvezni-vojni-7-silata-se-probujda

.

star-wars-episode-vii-the-force-awakens-2015-3

.
Добави ревю