Те живеят в нощта / Live by Night (2016)

Актьори
Ben Affleck, Elle Fanning, Scott Eastwood
Режисьор
Ben Affleck
Сценарист
Dennis Lehane, Ben Affleck
Снимки
Boston, USA, Massachusetts
Жанр
Криминален
Година
2016
Премиера в България
13 Януари 2017
Държава
USA
Трейлър на Те живеят в нощта (2016) с български субтитри
Гласувай
58
0
0
Бостън, 1926, забраната на алкохол е довела до една безкрайна мрежа от нелегални производители, които насърчават престъпността и корупцията. Джо Кофлин, син на известен полицейски началник, отдавна е обърнаха гръб на строгите правилна и възпитанието. Той вярва, че с покачването си в престъпността и верните приятели, винаги ще бъде над закона.
В Бостън през дивите 20-те години сред обществото продължава да тече забавната на алкохола, куршуми летят, но въпреки това, всеки може да си намери алкохол, благодарение на тайните пивоварни, контрабандистите и гангстерите, които продължават да служат на града, за да забогатеят или да намерят своята преждевременна смърт. В средата на цялата картина застава един мъж – Джо Кофлин (Бен Афлек), който иска да се издигне сред останалите.
Той някога е имал честен живот, благодарение на баща си, който е бил полицай, но сега живота му се обърква, защото има лошата репутация на гангстер. В издигането си от обикновен мошеник до известни контрабандистите на ром в организиранията на най-мощният гангстер на града, той не може да се довери на никого. Колкото по-нагоре се изкачва по стълбата на престъпността, бляскавия начин на живот ще е по-голям, но се увеличава рискът от тези, които искат да заемат неговото място. Ситуацията бързо става несигурно за него, защото той се влюбва в Ема, която е партньор и приятелката на лидера на престъпна група.