Летовници (2016)

Актьори
Анета Сотирова, Китодар Тодоров, Станимир Гъмов
Режисьор
Ивайло Пенчев
Сценарист
Ивайло Пенчев
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
07 Октомври 2016
Държава
Bulgaria
Летовници (2016) Трейлър
Летовници (2016)
4.4 / 5 - 27 vots
27861
128
3
Присъединете се към YouTube канала ни
Главната роля на българската комедия заема, Анета Сотирова. Нейната героиня ще посети морския курорт, с надеждата да намери своят голяма любов, която някога е оставила там.
Във филма се завръща актрисата Анета Сотирова, която ще заема главна роля. Това е първата поява на Анета от 10 години насам. В личен план, тя е преподава по  литература, както и обича да прави екскурзии в различни точки на света.
В сюжета на Ивайло Пенчев, героинята на Сотирова ще се върне в крайморски хотел, където някога е срещната първата си любов, но за жалост не е успяла да я задържи. По време на почивката си на морето, тя вижда, че нещата не са такива, каквито ги е очаквала – освен нея, морето е привлякло още много самотни сърца, с надеждата да намерят любовта си. Всички те са градили своите мечти, но думата любов, за всеки означава различно –  за един тя е вечна, а за друг, трая само една нощ и всеки път има различно лице. В хотела се появява най-различни фигури, някои от които искат да искат да поне избягат един път от зоркия поглед на жените си, а други изобщо съжаляват, за това което изкусната, имайки „любим” човек до себе си. Събитията срещат напълно противоположни характери, при които комичните сцени са неизбежни.
Добави ревю