Завръщането на Дороти / Legends of Oz: Dorothy’s Return (2014)

5.55 340 votes
Актьори
Dan Aykroyd, Kelsey Grammer, Lea Michele
Режисьор
Dan St. Pierre, Will Finn
Сценарист
Randi Barnes, Roger S. Baum
Жанр
Анимация
Година
2013
Премиера
09 Май 2014
Държава
USA, India
Продължителност
88 мин.
Завръщането на Дороти (2014) Трейлър
Завръщането на Дороти / Legends of Oz: Dorothy’s Return (2014)
5 / 5 - 1 vot
804
5
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Дороти и нейният най-добри приятели ще се изправят срещу зла  магьосница, която иска да унищожи изумрудения град, заедно с красивите му цветове и голямата дъгата. .
Във фантастичната анимация, която е адаптация на Магьосникът от Оз, ни очакват не само приключения, но и безценни поуки, от това, какво означава да имаш приятели. Те не винаги са до нас, но когато имаме нужда от тях, тяхната подкрепа се оказва най-голямата сила, с която можем да преборим всичко.

Филма ни запраща към един изумруден град, който е красив и приказен. Когато младата Дороти се връща в него, тя открива ужаса, който го е сполетял – той е почти унищожен. Всички негови жители бягат и се премести в други райони на страната. Зла магия е надвисва над него и неговите цветове и сияния са се изгубили, а приканите ни герои не могат да живеят в такъв тъмен свят. Тези които са останали и са се опитали да се борят с кралицата, са се трансформиране в неодушевени кукли.  Има един човек, за който предсказанието гласи, че може да развали магията и това е Дороти. На нея ще и помагат верните й приятели Плашилото, Тенекиения човек и Лъва, който си е изгубил смелостта и има нужда от подкрепата на добър приятел за да повярва отново в себе си.

Добави ревю