Изоставени - Left Behind (2014) Nicolas Cage

3.129 520 votes
Актьори
Nicky Whelan, Nicolas Cage, Lea Thompson
Режисьор
Vic Armstrong
Сценарист
Tim LaHaye, Jerry B. Jenkins
Снимки
USA, Louisiana, Baton Rouge
Жанр
Sci-Fi, Фантастика
Година
2014
Премиера
03 Октомври 2014
Държава
USA, Canada
Продължителност
110 мин.
Изоставени - Left Behind (2014)  Nicolas Cage Трейлър
Изоставени - Left Behind (2014) Nicolas Cage
Гласувай
2016
5
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Ако се замислим какво би станало ако хората по цял свят започнат просто да изчезват или да заспят? Какво ще се случи със самолет в който пилотите внезапно изчезнат или с автомобил, камион, автобус? Защото във филма Left Behind (2014) голяма част от хората по цял свят изчезват без обяснение и настъпват дни на паника и ужас.
Без предупреждение, милиони хора по целия свят просто изчезват. Всичко, което остава, са техните дрехи и вещи. Превозните средства, които остават без хора в момента на движение се блъсват и катастрофират. Навсякъде се спускат спешни сили за да се справят с разрушенията. Бунтове и грабежи засипват градовете. Има ли кой да помогне или да даде отговори? Идва момент в който над цялата земя е тъмнина.

– Ray Steele (Nicolas Cage) който е пилотът на пътнически самолет, се опитва да успокои истеричните пътници, които са видели любимите си хора да изчезват пред очите им. Той се опитва да приземи самолета, докато всички летища са в хаос, без хора с който да се свържи или да го навигират.
– Бък Уилямс (Чад Майкъл Мъри), световно известния журналист, иска да разбере какво се случва, това е най-опустошителното събитие в историята.
– Chloe Steele (Cassi Thomson) опитва да намери майка си и брат си. Накрая тя решава да се прибере срината у дома, защото някакъв гняв е завладял целия свят.

Добави ревю