Спокойното езеро срещу Анаконда / Lake Placid vs. Anaconda (2015)

3.31 740 votes
Актьори
Skye Lourie, Yancy Butler, Corin Nemec
Режисьор
A.B. Stone
Сценарист
Berkeley Anderson
Снимки
Bulgaria
Жанр
Ужаси
Година
2015
Премиера
25 Април 2015
Държава
USA
Продължителност
92 мин.
Спокойното езеро срещу Анаконда (2015) Трейлър
Спокойното езеро срещу Анаконда / Lake Placid vs. Anaconda (2015)
4 / 5 - 4 vots
2768
24
1
Присъединете се към YouTube канала ни
След успешен експеримент на анаконда и крокодил, те стават с чудовищни размери, по силни от очакваните и бягат от лабораторията. Сега целия град е в опасност.
Фармацевтична компания се осмелява да направи зъл експерименти в който да комбинира  ДНК-то мистериозен население и гигантски крокодили, заедно с това, те трябва да направят не по-малко чудовищна анаконда. Когато правят експеримента, не очаква да постегнат големи резултати и степента на сигурност не е на нови. И когато нещо се обърква, двата хищника бягат от лабораторията и излизат на свобода.  Хората, които ще се борят срещу чудовищата са Лейк Плесид, който има опит с борбата с животни и се е превърнал в легенда в тази сфера заедно с  Sheriff Reba. Докато те се опитват да овладея положението, над дъщерята на Reba надвисналата опасност, защото тя е на парти на езерото.

Във филма ни очаква битка, между хората и чудовищата, а във филиалния сблъсък огромните животни ще се изправят едно срещу други, а ние добре знаем, че те и в реалния свят не се обичат.

Добави ревю