Конг: Островът на черепа (2017)

6.7167 320 votes
Актьори
Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson
Режисьор
Jordan Vogt-Roberts
Сценарист
Derek Connolly, Max Borenstein
Снимки
Village Roadshow Studios, Queensland, Oxenford
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
10 Март 2017
Държава
USA
Продължителност
120 мин.
Бюджет
190,000,000
Конг: Островът на черепа (2017) Трейлър
Конг: Островът на черепа (2017)
4.3 / 5 - 15 vots
9203
43
7
Трейлър на Конг: Островът на черепа (2017) с български субтитри
Присъединете се към YouTube канала ни
Никой не знае, колко години са изминали от последна поява на гигантска горила Конг? На нейния остров все още стои гигантски череп, потънал в мълчание и тайнственост, незасегнат от цивилизацията.
Конг: Островът на черепа (2017) Трейлър

Kong: Skull Island (2017)
Кинг Конг дълги години беше безспорен владетел на Skull, преди да се яви неговия убиец, под красив външен вид и да отнеме живота на чудовището. Сега е време да се хвърли малко повее светлина върху тази история.
12°S 78°E: тези зловещи координати край бреговете на Суматра, където мъглата никога не се вдига, се намира острова Skull, топологията на който се откроява пред хората с  вкаменено на череп с чудовищно огромен размер. Много хора са станали свидетели на тази гледка и всички те си задават въпроса, каква ли история крие този пословичен остров? Още по-вълнуващи са историите, които са подхранвани от информацията, че на този остров е останало тайнствено съкровище, което някога е принадлежало на тези огромни същества, които са населявали острова. Но това е било толкова отдава, че е извън представите ни за време.
Група от различни изследователи се впуснете заедно в дълбините на този неизследван остров в Тихия океан, колкото красив, толкова и опасен. Никой от тях, обаче не знае, че няма да е толкова лесно да преминат пре царството на легендарната горила. Експедицията е стартирана и предвождана от смел мъж. Непознати пътища и стари карти го отвеждат до островът на чудовището, което все още съществува, за учудване на неговите посетители или по-скоро, жертви.

Предистория
През 1930 г. филмите с чудовища започват да придобиват популярност, а Universal Pictures създават продукции като Мумията или Дракула, но никой до сега, не е правил филми за огромната маймуна, както RKO Radio Pictures – гигантски маймуна, която се бори с динозаври и нейните пътища достигат до Емпайър Стейт Билдинг. Без съмнение с този сюжет ни очаква изобилие от приключения.
През 2005 г. Питър Джаксън създадена кинематографичен мост между оригинала от 1933 г. и настояще. Същото се получи и с Планетата на маймуните, която е осъвременена история на франчайзинга.

 

Добави ревю