Чашата на царя / Knight of Cups (2015)

5.720 320 votes
Актьори
Natalie Portman, Cate Blanchett, Christian Bale
Режисьор
Terrence Malick
Сценарист
Terrence Malick
Снимки
USA, California, Burbank
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера
04 Март 2016
Държава
USA
Продължителност
118 мин.
Чашата на царя (2015) Трейлър
Чашата на царя / Knight of Cups (2015)
Гласувай
419
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Един мъж на име Рик (Крисчън Бейл) се озовава в свят, пълен с известни личности, изкушения и ексцесии. В допълнение там има рицар, който може да прави магии с помощта на таро карти. По късно той разбира че е бил измамен с фалшиви обещания. 

Легендарният режисьор Терънс Малик  (The Thin Red Line, Badlands) насочва тази романтична драма към един човек (Крисчън Бейл), който търси истината и любовта във филмовата индустрия LA.

Рик живее живот в скоростната лента на Холивуд, пълен с блясък и всички други удобства. Но някак си той е все още далеч от истинското щастие. Душа му е празна и пред него стои въпроса за истинската му самоличност. Себе си и своя живот, той намира в една приказка, която баща му е разказвал като дете: Имало едно време един млад принц, чийто баща е цар на изток и го изпратил в Египет да намери една перла. Но там му предложили да пише от чашата на княза и изведнъж той забравил своята мисия, забравил кой е той и изпаднал в дълбок сън.

Rick осъзнава, че трябва да се събудим от тоз сън и да контролира живот си. Пътят на изток се простира пред него, но той ще поеме ли по него?

Добави ревю