Kingsman: Златният кръг (2017)

6.8186 480 votes
Актьори
Pedro Pascal, Channing Tatum, Colin Firth
Режисьор
Matthew Vaughn
Сценарист
Jane Goldman, Dave Gibbons
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
22 Септември 2017
Държава
USA, UK
Продължителност
141 мин.
Kingsman: Златният кръг (2017) Трейлър
Kingsman: Златният кръг (2017)
3 / 5 - 1 vot
1001
1
0
Трейлър на Kingsman: Златният кръг (2017) с български субтитри
Присъединете се към YouTube канала ни
Шпионина Гари и колегата му Merlin са екип държавни шпиони, които трябва да сложат край на безскрупулната Poppy. Но за да успеят да я победя, те ще трябва да се обединят с американското ЦРУ.
Kingsman: Златният кръг (2017) Трейлър
Kingsman: The Golden Circle (2017)
Gary заедно с Хари Харт са агенти на британските тайни служби и тяхната трудна задача е да пазят света от унищожение. От предната част знаем, че Хари е чичото на Gary, който цял живот работи под приктитие, което разкрива в момента в който има нужда от помощта на Gary. Точно сега, когато чичо му смята да се оттегли от работата и да се пенсионира, защото за добрите дела, се очаква да има и добра почивка, се оказва че греши, защото се появява нова заплаха – Poppy. Новата задача никак не е лесна, за това трябва към британските тайни служби да се преседни ЦРУ.
Зад кадъра и информация

След като “Kingsman” през пролетта на 2015 донесе на създателите си неочакван успех, отне дълго време да се обяви втората част. Матю Вон, който е режисьор на Kick-Ass и X-Men: First Class, сега е заложил на нова концепция на продукциите си. По време на първия Kingsman, той все още беше базиран на комикс от Марк Милър и Дейв Гибънс, който няма продължение. Независимо от това, режисьора е направил съвмести идеи с Марк Милър, за да може със втората си част да остане верен на комикса.

За учудване на всички през Септември 2015, бе обявено, че не само водещ мъж Taron Egerton ще се завърне, но също така и Колин Фърт. Фигурата на Хари, като таен агент беше трудна, защото в оригинала на комикса, той вече е мъртъв. Писателя Марк Милър по-рано намекна, че връщането му може да стане по два начина: или като приятелите в “Смъртоносно оръжие” или както знаем от “Междузвездни войни: Епизод V – Империята отвръща на удара”, между Люк и Оби-Уан.

Добави ревю

Всички части

  1. Тайните служби (2015)
    Тайните служби (2015)
  2. Kingsman: Златният кръг (2017)
    Kingsman: Златният кръг (2017)