Джак Ричър: Не се връщай (2016)

6.1105 040 votes
Актьори
Tom Cruise, Robert Knepper, Cobie Smulders
Режисьор
Edward Zwick
Сценарист
Marshall Herskovitz, Lee Child
Снимки
USA, Louisiana
Жанр
Трилъри
Година
2016
Премиера в България
21 Октомври 2016
Държава
USA
Продължителност
118 мин.
Бюджет
96,000,000
Джак Ричър: Не се връщай (2016) Трейлър
Джак Ричър: Не се връщай (2016)
4.8 / 5 - 5 vots
8930
28
3
Присъединете се към YouTube канала ни
Джак Ричър се завръща в една стара военна база във Вирджиния. Когато той пристига, малко след назначаването му, той е арестуван. Самият той се сблъсква с тежко обвинения – той е отговорен за убийство, което се е извършило преди 16 години. За да докаже своята невинност той трябва да измъкне една жена от затвора.

Джак Ричър: Никога не се връщай назад

Джак чува гласа на майор по телефона, че вече е освободен от настоящата си длъжност. Ето защо той вече се завръща на мястото, което нарича свой дом, мястото което е най-близо до сърцето му – терминалът във Вирджиния, където е бившата му военна база в щатите. Там той възнамерява да покани една жена на вечеря, която в момента заема позицията на командващ офицер. Сега тя – Сюзан Търнър стои на бюрото на което той някога е стоял. Но във Вирджиния, той преживя изненада. Налице е нов командир, а Сюзан е в затвора поради измяна. И това не е всичко: Самият Ричър отново е повикан в армията и веднага се сблъскват с две обвинения: казват, че е извършил убийство преди 16 години и една жена твърди, че е баща на дъщеря й. Единственото сигурно нещо, за което се досеща е, че нещо не е наред. Той трябва да разбере какво се случва, но първи трябва измъкне Сюзан от затвора.

 

Предистория и информация

Една част от симките на филма са въз основа на романа Лий Чайлд – Never Go Back, който бе представен през пролетта на 2013. През 2005 се издава книгата One Shot, по която е направен филма Джак Ричър (2012). Производителите на филма, решиха да обединят двете имена във Jack Reacher: Never Go Back и да създадат една нова неразказана история.

Въпреки първоначалните проблеми в оборота , който в рамките на Съединените щати беше за 60 милиона от очакваните 80, то когато лентата премина през целия свят се очакват повече от 200 милиона долара.

 

Оригинално име

Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Добави ревю