Хензел срещу Гретел / Hansel Vs. Gretel (2015)

2.9830 votes
Актьори
Aqueela Zoll, Lili Baross, Brent Lydic
Режисьор
Ben Demaree
Сценарист
Jose Prendes
Снимки
USA, California, Los Angeles
Жанр
Ужаси
Година
2015
Премиера
20 Януари 2015
Държава
USA
Продължителност
86 мин.
Хензел срещу Гретел (2015) Трейлър
Хензел срещу Гретел / Hansel Vs. Gretel (2015)
4 / 5 - 2 vots
2971
5
3
Присъединете се към YouTube канала ни

Зли вещици обсебват Гретел с черна магия, след което тя е изцяло под техен контрол. Докато те и вещиците тероризират малкия град, Хензел трябва да намери начин да ги спре.

Модерно беше, да се правят анимации и детски филми, базирани на приказки, но тъй като модата се мени с времето, вече стана модерно да се правя ужаси по сюжети на приказки. Како гласи поговорката „Всичко тече, всичко се променя”. Със сигурност този филм няма да е искрата на модерното кино, но погледнато от хубавата страна, той е сред най-популярните за 2015 година. Сюжета е пряко свързан с приказката на Братя Грим, Хензел и Гретел, но започва 15 години по-късно от момента, в който завършва оригиналната версия.

Гретел е под влиянието на черна магия и се събира заедно с вещици, с които тероризират целия град. Хензел е единствения, който може да ги спре. Той трябва да събере цялата си смелост, за да се сражава с любимата си сестра и да победи магията, която контролира Гретел и я кара да прави престъпления заедно със злите сили.

Добави ревю