Бог не е мъртъв / God's Not Dead 2 (2016)

4.49 270 votes
Актьори
Melissa Joan Hart, David A.R. White, Jesse Metcalfe
Режисьор
Harold Cronk
Сценарист
Cary Solomon, Chuck Konzelman
Снимки
Little Rock, USA, Arkansas
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
2016-04-01
Държава
USA
Продължителност
120 мин.
Бюджет
7,623,662
Бог не е мъртъв (2016) Трейлър
Бог не е мъртъв / God's Not Dead 2 (2016)
4.4 / 5 - 7 vots
5719
28
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Учителката Уесли помага на учениците да разберат и оценят историята. Нейната любов към учениците е роден от любовта, която има към Христос и религията. Студента Брук е загубил брат си. Когато той поставя този въпроса за Иисус в ръцете й, се дава началото на съдебна битка която може да й струва кариерата й.
Изправени пред общество, разделено на политика и религия, младите християни ще се изправят пред предизвикателството да защитят своите права и своите личности пред най-голямата арена в политиката, а именно Върховния съд. В един нормален час по история, учителката Грейс Уесли отговаря на въпроса на своя ученичка, без да съзнава че думите и могат да бъдат използвани срещу нея. Тъй като някои от учениците и не я разбират правилно, те разгласяват за случката, в която Грейс е употребила името на Христос по време на час. Това може да и коства не само кариерата, но и репутацията на християнка.

„Бог не е мъртъв 2”, подобно на предната част ще ни разкаже историите на млади християни, които ни показват какво означава за тях християнството в днешното обременено общество.

Добави ревю