50 Петдесет нюанса по-тъмно (2017)

4.672 500 votes
Актьори
Tyler Hoechlin, Jamie Dornan, Dakota Johnson
Режисьор
James Foley
Сценарист
Niall Leonard, E.L. James
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
10 Февруари 2017
Държава
USA
Продължителност
115 мин.
50 Петдесет нюанса по-тъмно (2017) Трейлър
50 Петдесет нюанса по-тъмно (2017)
4.9 / 5 - 14 vots
20385
58
7
Присъединете се към YouTube канала ни
Вече са изминали няколко години от срещата между Ана и Кристиан Грей. Междувременно, тя е приела нова работа в издателска къща Сиатъл, но все още не може да забрави милиардера. Изглежда, че всичко е на път да се повтори, когато Кристиан предлага да се срещнат и отново да разпалят връзка си.
Fifty Shades Darker (2017)

Предисторията е от Петдесет нюанса сиво. 21-годишниата студентка Анастейжа Стийл, преди няколко години научи нещо повече за милиардера Крисчън Грей, както и моментално се влюби в него. Но част от неговия характер, започна да я разколебава все повече. Ето защо, тя прекъсва връзката и се опитва да води нормален живот.
Сега тя вече не е студентка и работи като редактор в Сиатъл Independent. Въпреки, че срещата й с Крисчън е траела само няколко дни, тя не може да забрави предприемача с тъмната си тайна. Желанието й да се сближи отново с него, не й дава спокойствие. В крайна сметка, това, което са преживели заедно, я подтиква отново към него. Тя чувства още по-дълбока страст към мистериозния мъж.
Тяхната история ги застига отново, когато  Крисчън предлага да се срещнат: за да не я изгуби, той е готов да предефинира условията на тяхната връзка и да разкрие нещо повече за себе си. Но това е опасно афера, която многократно надвишава допустимите граници. Когато най-накрая всичко изглежда перфектно, се налага, тя да се справят с тези жени, които са имали важна роля в живот на Крисчън .

 

fifty-shades-darker-2017

Добави ревю