Бързи и яростни 8 (2017)

6.8148 450 votes
Актьори
Jason Statham, Charlize Theron, Dwayne Johnson
Режисьор
F. Gary Gray
Сценарист
Gary Scott Thompson, Chris Morgan
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Екшън, Криминален, Трилъри
Година
2017
Премиера в България
14 Април 2017
Държава
USA, France, Japan
Продължителност
136 мин.
Бързи и яростни 8 (2017) Трейлър
Бързи и яростни 8 (2017)
4.6 / 5 - 77 vots
62313
358
8
Присъединете се към YouTube канала ни
Бързи и яростни 8 (2017) Трейлър
Познатите ни герои - Скалата в ролята на Доминик, заедно с неговия екип, отново ще участват в нелегални надпревари, като този път те ще бъдат на улиците на Ню Йорк. В центъра на всичко продължава да бъде желаното отмъщение на Декард.
Fast 8 (2017)

Седмата част на поредицата избухнала в бокс-офис рекорди по целия свят със своите $ 1.1 милиарда в световен мащаб. След този огромния успех, през пролетта на 2015 г. бе обявено, че ще има продължение.
В Бързи и яростни 8 Доминик Торето и екипа му ще бъдат отново заедно. Състезанието е започнало, а неговият екип отново е заредени с ентусиазъм поради някогашната война, защото отмъщението на Декард Шоу е все още далече от своя край. Сега техните пътища водят до Ню Йорк, където отново ще се срещнат с героя на  Кърт Ръсел – Господин Никой и заедно с бившия си опонент и настоящ съюзник Hobbs могат да се включат отново в енергично състезание с мотори и автомобилни в крещяща битка по улиците, където няма да има липси на превишение на скорост, нито на адреналин.
Ф. Гари Грей е човека, който донесе тази осма част на всички любители на скоростта и екшъна. Актьорите ще бъдат същите, като новите попълнения в тази версия са Скот Истууд, Чарлийз Терон.

 

 

Добави ревю