Досиетата Х Сезон 10 / The X-Files (2016)

Те не идват ... Те са тук.
8.7172 780 votes
Актьори
Mitch Pileggi, Gillian Anderson, David Duchovny
Сценарист
Chris Carter
Снимки
USA, California, Los Angeles, Century City, 20th Century Fox Studios,
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Фантастика
Година
1993–
Премиера
10 Септември 1993
Държава
Canada
Продължителност
44 мин.
Досиетата Х Сезон 10 (2016) Трейлър
Досиетата Х Сезон 10 / The X-Files (2016)
5 / 5 - 1 vot
744
3
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Любимия сериал на милиони хора по света продължава. Нашите познати ФБР агенти - Мълдър и Скъли ще се сблъскат с нови приключения и още по-опасни врагове.
Досиетата Х първоначално стартира през септември 1993 г. В течение на своята девет сезона, сериала се превръща в световен хит и е сред най-успешните телевизионни драми и научни фантастики на всички времена. Филма, който спечели 16 награди Еми, пет Златен глобуса и награда Peabody – това са агентите Скъли и Мълдър. Те разследват необясними случаи, за които единствените отговори са – паранормални явления.
Сюжетът е няколко години след събитията от деветия сезон. Така действията на историята на ФБР агенти продължава. Мълдър и Скъли не са се виждали от доста време и вече за изминали няколко години. Съответно, връзката им се е променила драстично. Мистериозна случай води бившите ФБР агенти отново да обединят сили. Не на последно място, отдавна забравената конспиративна теория след събитията от 11 септември 2001 и други събития в близкото минало стават от все по-голямо значение. Дали Скъли и Мълдър ще успеят да разгадаят гатанката?
Слоган:

Те не идват … Те са тук.

Истината е някъде там.

Не вярвай на никого.

Не се доверявай на никого.

 

Добави ревю