Капитан Гащи: Първото епично приключение (2017)

Актьори
Kevin Hart, Ed Helms, Kristen Schaal
Режисьор
David Soren
Сценарист
Nicholas Stoller, Dav Pilkey
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2017
Премиера в България
02 Юни 2017
Държава
USA
Капитан Гащи: Първото епично приключение (2017) Трейлър
Капитан Гащи: Първото епично приключение (2017)4.00/5 1 vot
11
0
0
Две деца започват да учат първи клас, но училището им се струва скучно, а техния учител ги мрази. Те му правят хипноза за да го превърнат в по-добър и благ господин, който внезапно започва да ги обича.
Captain Underpants (2017)

Джордж Биърд (озвучен от Кевин Харт) и Харолд Хътчинс (Thomas Middleditch) са най-добри приятели. Те сега са в четвърти клас. Тяхното любимо занимание е да се срещат в тяхната тайна дървена къща и да правят комикси. Ако не се занимават с това, тогава си правят шеги с останалите съученици. Въпреки това, трябва да бъдат внимателни не с кой да е, а с директора на основното училище, господин Krupp. За съжаление дебелия учител не мрази нищо повече от колкото децата.

За да не си навлекат неприятности, Жорж и Харолд имат един последен план – използвайки хипноза да превърнат мрачния Krupp в своя любим супергерой от комиксите: Капитан долни гащи. Експериментът е всъщност успешно и сега учителя внезапно се е превърнал в добросърдечен човек, смешен супергерой, който е облечен в бяло бельо и носи червено наметало, което е символ на справедливостта. Единственият недостатък е, че сега г-н Krupp непрекъснато се редува с двете самоличности, които могат да се сменят само с едно щракане на пръсти, за което знаят само двамата приятели.

Това е тяхното първо приключение, заедно с техните новосъздаден супергерой, но положението става по-страшно, когато на сцената се появява злодея – професор Poopypants.