Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството

7.7483 020 votes
Актьори
Edward Norton, Zach Galifianakis, Michael Keaton
Режисьор
Alejandro Gonzalez Inarritu
Сценарист
Nicolas Giacobone, Alejandro Gonzalez Inarritu
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
14 Ноември 2014
Държава
USA
Продължителност
119 мин.
Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството Трейлър
Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството
Гласувай
1177
2
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Това е една черна комедия, която представлява биографията един актьора. В един от силните му филми е играл ролята на супер герой. Това е било времето в което се е борил със собственото си его, със семейството си и кариерата си. По време на снимките хората са хвърляли много кирки към него.
Ако Alejandro Gonzalez Inarritu’s Birdmanне вече беше един от вашите най-очакваните филми на годината, този международен трейлър го прави да изглежда още по-епичен и амбициозна трилър.
Тази черна комедия, разказва историята на един актьор (Майкъл Кийтън) – известен с ролята си като супергерой. В дните през които се снимат филмите, той се бори с егото си, с кариерата си и възстановяване на семейството си.
Този международен преглед за Birdman добре подчертава черно чувство за хумор на филма, илюстриращ как герой Riggan Thomson (Кийтън) се бори да играе във Broadway. В страни погледнато, хората имат доста критики и забележки към актьора. Докато кариерата му е своя край, а дъщеря му се лекува от наркозависимост, в отчаян опит да се пребори със съдбата, той се е заел с една трудна роля, за времето си. Но на фона на всичко това, изненадващо е, че режисьорът смята, че той е брилянтен актьор!

Добави ревю