Спасители на плажа (2017)

Актьори
Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra
Режисьор
Seth Gordon
Сценарист
Justin Malen, Robert Ben Garant
Снимки
Savannah, USA, Georgia
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера в България
12 Май 2017
Държава
USA
Спасители на плажа (2017) Трейлър
Спасители на плажа (2017)4.00/5 4 vots
268
2
0
Трейлър на Спасители на плажа (2017) с български субтитри
Mitch Buchannon, експертът сред всички спасители, трябва да работи с младия Мат Броуди, за да спрат амбициите на петролен магнат, който заплашва да унищожи плажа, за да развие бизнеса си.
Baywatch (2017)

Спасители на плажа, са “охрана на плажовете” – това наистина е сериозна работа, но за съжаление, така я приема единствено Mitch Buchannon – известен харизматичен лидер на екипа, който трябва да осигури безопасността на туристите. Един от новопристигналите го кара да се тревожите: Мат Броуди е бил олимпийски плувец, но е прекадил каретата си, защото е станал обект на медийни скандали. Сега той иска да започнем отначало и даде всичко от себе си, за да стане част от екипа, но за разлика от лидера си, той се отдава повече на слънцето и пленителните женски тела. Точно по това отношение, Мич твърде много изостава. Summer Quinn харесва новодошлия. Въпреки, че той е най-трудния сред всички, тя е идеалист и иска да помага на хората не само във водата. Тя е сигурна, че може да насочи младя спасител в правилна посока. Мич, реагира ревниво, към Мат, по отношение на общата им любов, още повече, когато Мат се влюбва в Summer. Отчая, Мич се опитва да изгради връзка с известната C.J. Parker, но дали ще успее – тя е размер, прекалено голям за него!
На фона на любовните интриги се повява нещо по-страшно – петролен магнат заплашва да замърси околната, което ще доведе до унищожаването на любимия им плаж. Този път спасителите ще се обединят в истински екип, ако искат да спасят плажа и работата си.