Пич, къде е баща ти? / Bastards (2016)

Актьори
Owen Wilson, Glenn Close, J.K. Simmons
Режисьор
Lawrence Sher
Сценарист
Justin Malen
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера
04 Ноември 2016
Държава
USA
Пич, къде е баща ти? (2016) Трейлър
Пич, къде е баща ти? / Bastards (2016)5.00/5 1 vot
116
1
0
Трейлър на Пич, къде е баща ти? (2016) с български субтитри
Двама брата, дълги години са били лъгани за смъртта на родителите си. Сега те разбират, че е имало нещо, което е трябвало да се скрие от тях и за това родителите са ги оставили още като деца. За да разберат близналите, какво са криели от тях, те поемат пътешества в търсене на изгубените си родители.
Дълго отлаганата комедия “Bastards” сега има нова дата на премиера: 04 Ноември 2016. Филма е режисиран от  Лари Шер, известен с “Последният ергенски запой”.
Какво ли може да са направили двама ексцентрични родилите, за да се оттеглят от децата си и да се преструват на мъртви? Нещо толкова голямо, което децата им трябва да не знаят.
Живота на двама братя, които винаги са били известни с ексцентричните си майка и баща, които обаче са загинали, когато те все още са малки. Сега те изпадат в  голям ужас, когато разбират че тяхната майка, ги е излъгала за, че смъртта на истинските им родители. Толкова много години са ги мислили са мъртви, сега осъзнават, че са живи.  
Става ясно, че всъщност всичко това е лъжа, която има цел да не следват стъпите на истинските си родителите си. Те са имали тайни, за които не биха искали синовете им да знаят. Те предприемат пътуване, в която научават в което научават какво всъщност не са знаели.
Оказва се, че тяхната майка е спала с много, много, много известни мъже през 1970. Те са мислили, че биологичния им баща е мъртъв, но когато разбират, че е жив потеглят на турне да го намерят и да разберат кой е?