Aurora 2 (2016)

Актьори
Julian Schaffner, Eileen Grubba, Carmen Argenziano
Режисьор
Robert Kouba
Сценарист
Robert Kouba
Снимки
Czech Republic, Kamenice
Жанр
Sci-Fi, Фантастика
Година
2016
Премиера
19 Септември 2016
Държава
Switzerland
Продължителност
107 мин.
Гласувай
През 2020 година мощен супер компютър Kronos ,управляващ целия свят намира човечеството за заплаха и решава да го унищожи. Години по-късно Andrew и Кали са сред малкото хора на земята. Те поемат към място наречено Aurora където да последните хора от планетата.
Годината е 2020. В момента всяко едно нещо за което се досетите се управлява от един супер компютър на име Kronos. Съществуват милиони роботи, които могат да заемат работата на всеки един човек. Kronos е най-напредналия изкуствен интелект, който може да работи самостоятелно, да взема собствени решения и преценки. Но един ден, той решава да помени програма си – човечеството е заплаха за него и трябва да бъде унижено. Какво се случва след 60 години? Един човек на има Andrew живее в свят на машини. Той открива момиче на име Кали, което търси място наречено Aurora – смята се, че там са последни хора на планетата. Те имат обща цел, поемат към Aurora и по време на дългия път се влюбват.
За съжаление филма бе премахнат от Imdb и всички видеа от YouTube. Датата на премиерата няколко пъти беше променена. Вероятно филма все още е в процес на снимане, но нашите очаквания от него са големи.