Aurora 2 (2016)

6.710 votes
Актьори
Carolina Carvalho, Andre Faria, Joao DaCosta
Режисьор
Guilherme Grosso
Сценарист
Robert Kouba
Снимки
Czech Republic, Kamenice
Жанр
Sci-Fi, Фантастика
Година
2016
Премиера
20 Декември 2015
Държава
Portugal
Продължителност
107 мин.
Aurora 2 (2016) Трейлър
Aurora 2 (2016)
5 / 5 - 1 vot
1262
2
1
Присъединете се към YouTube канала ни
През 2020 година мощен супер компютър Kronos ,управляващ целия свят намира човечеството за заплаха и решава да го унищожи. Години по-късно Andrew и Кали са сред малкото хора на земята. Те поемат към място наречено Aurora където да последните хора от планетата.
Годината е 2020. В момента всяко едно нещо за което се досетите се управлява от един супер компютър на име Kronos. Съществуват милиони роботи, които могат да заемат работата на всеки един човек. Kronos е най-напредналия изкуствен интелект, който може да работи самостоятелно, да взема собствени решения и преценки. Но един ден, той решава да помени програма си – човечеството е заплаха за него и трябва да бъде унижено. Какво се случва след 60 години? Един човек на има Andrew живее в свят на машини. Той открива момиче на име Кали, което търси място наречено Aurora – смята се, че там са последни хора на планетата. Те имат обща цел, поемат към Aurora и по време на дългия път се влюбват.
За съжаление филма бе премахнат от Imdb и повторно добавен с друг режисьор и актьори. Първоначално производството беше Швейцария, но след това променено на Португалия. Вероятно филма е замразен, тъй като няма информация, снимки и видеа. Въпреки това, нашите очаквания са големи.
Добави ревю