Бари Сийл: Наркотрафикантът (2017)

7.285 130 votes
Актьори
Tom Cruise, Jesse Plemons, Domhnall Gleeson
Режисьор
Doug Liman
Сценарист
Gary Spinelli
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2017
Премиера в България
18 Август 2017
Държава
USA
Продължителност
115 мин.
Бюджет
80,000,000
Бари Сийл: Наркотрафикантът (2017) Трейлър
Бари Сийл: Наркотрафикантът (2017)
4.4 / 5 - 9 vots
12182
14
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Истинската история на пилотът Barry Seal, който е участвал в незаконен трафика на оръжия, заедно с най-големия наркобос - Меделин. 4 години по-късно е нает от ЦРУ и участва във важна мисия срещу наркокартела.
American Made (2017)

Пилотът Barry Seal работи в най-голямата американска авиокомпания TWA. През 80-те години използва уменията си за да прави големи пари с контрабанда на наркотици и оръжие. По време на незаконните си сделки, той се установява в малкото селище Меса в щата Арканзас. Но скоро е въвлечен в скандали и проблеми от недобросъвестни членовете на мафията, водена от наркобарон Пабло Ескобар Меделин, който няма абсолютно никакво чувство за хумор, когато става въпрос за неговия бизнес. На Barry му предстои важна сделка, при която е разкрит.  Той може да избегне присъдата си ако работи за ЦРУ като шпионира картела Меделин.

Предистория и информация

Филма е въз основа на действителната история за Barry Seal, пилот, който е през 1980 се е занимавал с трафик на наркотици и оръжия, а през 1984 в задържа от ЦРУ и се превръща в шпионин. Така той застава на чело на една от най-важните тайни операции на ЦРУ в историята на Съединените щати. Barry присъства в момента, в който Меделин и няколко члена на мафията са съвсем близо да свалят правителството на САЩ, по време на президента Роналд Рейгън.

Този трилър по действителен случай е режисиран от Дъг Лиман (На ръба на утрешния ден, Самоличността на Борн) и с участието на Том Круз (Джак Ричър: Никога не се връщай назад, Мисията невъзможна 5: Престъпна нация (2015), Oblivion).

Добави ревю