Всичко от сърцето ми / All of My Heart (2015)

71 960 votes
Актьори
Edward Asner, Brennan Elliott, Lacey Chabert
Режисьор
Peter DeLuise
Сценарист
Karen Berger
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера
14 Февруари 2015
Държава
Canada, USA
Продължителност
81 мин.
Всичко от сърцето ми (2015) Трейлър
Всичко от сърцето ми / All of My Heart (2015)
4 / 5 - 2 vots
2204
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Живота на жена се променя, след като наследява къща, в която живее странен Wall Street търговец. Ежедневието им е изпълнено с противоречия и кавги. Но когато се налага да работят рамо до рамо, за да възстанови своята новопридобита дом, чувствата им започват да се променят.
Готови ли сте за любов? Холмарк са готови също. Лейси Чабърт, Бренън Елиът и 7-кратният победител на наградите Еми и 5-кратен на Златен Глобус – Едуарт Аснър участват в новия филм на Холмарк – Всичко от сърцето ми.
В една къща могат ли да живеят коренно различни хора? А може ли между тях да пламне любовната искра?  Животът на младо момиче, работещо като обикновен доставчик по домовете, поема по напълно различен път след наследяването на голяма къща. По-късно, обаче,  разбира, че трябва да подели новия си дом с обсебен работохолик от Уолстрийт – нейна пълна противоположност. Двамата нямат нищо по между си, но дали това ще остане така за дълго, при положение, че трябва да работят рамо до рамо в ремонта на новата си къща.

 all-of-my-heart-2015-1

Добави ревю