Aftermath (2012)

5.2260 votes
Актьори
Tony Danza, Jamie Harrold, Anthony Michael Hall
Режисьор
Thomas Farone
Сценарист
Thomas Farone
Снимки
USA, New York, Saratoga Springs
Жанр
Трилъри
Година
2013
Премиера
01 Март 2013
Държава
USA
Продължителност
84 мин.
Aftermath (2012) Трейлър
Aftermath (2012)
Гласувай
99
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Franek и Jozek са братя фермери в Полша. Поради трудния и невъзможен живот, Franek се помества в Америка и прекратява всякакво взаимоотношения със семейството си. Неговата жена го кара да се върни обратно в Полша. Когато се прибира разбира че нещо се е случило и брат му получава някакви заплахи. Те се съюзяват за да възстановят отношенията си, което ги води до разкриване на зловеща тайна на семейството им и да се изправят срещу семейството си.

Franek и Jozek Kalina, са синове на беден фермер от едно малко село в централната част на Полша. Franek емигрира в САЩ през 80-те години и прекратява всички връзки със семейството си. Неговата жена Jozek пристига в САЩ и го кара най-накрая да се прибере в родината си. Franek открива, че Jozek е бил отлъчен от общността и постоянно получава различни заплахи. Както Franek и Jozek се борят да възстановят отношенията си, те са въвлечени в приказка от интриги. Двамата братя в крайна сметка разкриват мрачна тайна, която ги принуждава да се изправят срещу историята на семейството си и родния си град.
При излизането си в Полша, филма Aftermath има известни противоречия. Полските граждани са обвиняват филма, че са има анти-полска пропаганда, както и нарушения на полската история.

 

Добави ревю