Билет за отвъдното (2014)

6.599 770 votes
Актьори
David Harbour, Dan Stevens, Liam Neeson
Режисьор
Scott Frank
Сценарист
Lawrence Block, Scott Frank
Снимки
USA, New York, New York City, Brooklyn, Green-Wood Cemetery
Жанр
Трилъри
Година
2014
Премиера
19 Септември 2014
Държава
USA
Продължителност
114 мин.
Билет за отвъдното (2014) Трейлър
Билет за отвъдното (2014)
5 / 5 - 1 vot
3441
6
0
Присъединете се към YouTube канала ни

Scudder е бил ченге, но са отвлекли и убили съпруга му, след което той започва да убива по собствено правосъдие и вече не ченге, а детектив. Сега има нов случай, при който обаче, престъпниците са същите, които са убили жена му. Той действа на границата на доброто и злото, а този път трябва да завърши това, което някога не е успял.

A Walk Among the Tombstones (2014)

Ченге си пие сутрешното кафе, в заведението влизат мафиоти, които униват бармана. Ченгето ги преследва и в кратка стрелба ги убива. По-късно той разбира, че те са отвлекли и убили съпруга му. Сега той работи на границата между доброто и злото. Но като че ли същите престъпници продължават да отвличат и убиват жени. Той вече не е ченге, а частен детектив. Един ден той е повиван от човек на който са отвлекли жена му за откуп. Той разбира че това са същите хора и се заема със случая.
Scudder научава, че тези престъпници са извършили не едно такова убийство и е с ясната представа, че ще трябва да пази живота си между малките улични на Ню Йорк Сити, докато прави разследването.

Добави ревю