Поредица от злополучия / A Series of Unfortunate Events (2016)

7.935 530 votes
Актьори
Louis Hynes, Luke Camilleri, Usman Ally
Режисьор
Mark Hudis
Сценарист
Mark Hudis
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2016
Премиера
11 Януари 2017
Държава
USA
Продължителност
50 мин.
Поредица от злополучия (2016) Трейлър
Поредица от злополучия / A Series of Unfortunate Events (2016)
Гласувай
248
1
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Три деца сираци наследят богатството на родители си, но техния алчен чичо се стреми да им го отмъкне по всякакъв начин. За щастие те са изобретателни и разполагат със специални умения, с които ще се борят със злия чичо.
Въз основа на бестселъра на Лемъни Сникет. В оригиналните романи гласа на писателя заема централна роля. Неговите герои са пълни с изобретения, остроумни, но и ирония, написани с от автора с лексикални тънкости. В трите тома на сагата въображението в началото е слабо, но постепенно започва да се увеличава. Филмовата адаптация изглежда синтезирана с изрезки и различна атмосфера от романа.
След доста мистериозен пожар, три деца са загубили родителите си: Виолет, Клаус и Съни. Те стават сираци, които наследяват значително богатство, но остават в ръцете на неприятния си чичо, граф Олаф. Той се опитва по всякакъв начин да елиминира децата за да вземе богатството, но те разполагат със свои специални способности: най-големите от тях е гений, който винаги може да измисли нещо, сестра му сестра помни всичко, което някое е прочела, а най-малката разполага със толкова сили зъби, че може да пробие абсолютно всичко. Наред с фантастиката хитовия сериал е изпълнен с черен хумор.
Добави ревю