Космическа станция 76 / Space Station 76 (2014)

4.96 760 votes
Актьори
Marisa Coughlan, Liv Tyler, Patrick Wilson
Режисьор
Jack Plotnick
Сценарист
Sam Pancake, Jennifer Elise Cox
Жанр
Драма, Комедия
Година
2014
Премиера
08 Март 2014
Държава
USA
Продължителност
93 мин.
Космическа станция 76 (2014) Трейлър
Космическа станция 76 / Space Station 76 (2014)
Гласувай
176
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
За Misty, тридесет годишният живот е една от ползите от живеещи на космическа станция на Omega 76. Тя прекарва прекалено много време с д-р Bot. Това допълнително раздразнява нейния съпруг Тед, който отчаяно желае да се върне назад във времето, когато тя е била влюбена в него и да се ангажират с отглеждането на  дъщеря си, Sunshine. Въпреки, че само на седем години, Sunshine е била оставена да се грижат сами за себе си на борда на кораба, докато Тед и Misty са постоянно заети със своите светски работни места и занимания на самоизява. 

 Животът на космическата станция, наистина не е много по-различно, отколкото този в крайградската общност през 70-те години, може би с изключение на опасността от капитан Глен Тери. Той крие своята биcekcyaлнocт. Той е имал афера с бившата му помощник капитан, Даниел, който напусна кораба при мистериозни обстоятелства.

Заменяйки го е Jesssica Marlowe, амбициозна и най-вече неразбрани феминистка, чието пристигане на кораба запалва напрежението сред всички. The Omega 76 е нейният шанс да докаже, че една жена може да постигне успех в мъжкия свят – да се докаже на себе си, че изграждането на професионална кариера може да бъде също толкова значимо като и да имаш семейство. Тя не заблуждава никой и започва да се грижи за Sunshine, поради което пробужда ревност в Misty, която е принудена да се конкурира с Jesssica.

Годишен отпуск на кораба е техният шанс за помирение? Ще постигнат ли такова или ще се изпаднат в още по голямо безумие и хаос?

Добави ревю