Годзила и Конг: Нова империя

От бедност към богатство

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаКомедия
6.9
Кийт инвестира пари на сляпо, а публикацията му в интернет се превръща в цяло движение, което срутва международният фондов.
  • Shailene Woodley
    Шейлийн Удли
ДрамаКриминален
7.1
Балрам е беден индийски селянин, чиято невероятна амбиция го отвежда в зенита на индийския бизнес. Той става шофьор на богата индийска двойка, като използва остроумие и находчивост, за да избяга от бедността и да стане предприемач.
ДрамаКомедияКриминален
8.5
Бедно семейство, следвайки своята невежа идея, че богатите винаги са преуспели по нечестен начин, иска да измеси богато семейство от собствения му дом, достигайки дори до поредица от престъпения, без никаква съвест.
Комедия
5.6
След загуба на пари за колеж на дъщеря си Алекс, Скот и Кейт отчаяно търсят нов източник на доходи, за да може момичето им да преследва мечтата си. Те решават със съседа си Франк да създадат нелегално казино в мезето на къщата си.
  • Alexandra Daddario
    Александра Дадарио
  • Will Ferrell
    Уил Феръл
  • Jeremy Renner
    Джеръми Ренър
Драма
7.2
Биографията на Srinivasa Ramanujan, индийски математик в началото на ХХ век, който прави новаторски теории и революционни промени в математиката. Отгледан в бедност в Индия, той е приет в университета в Кеймбридж по време на Първата световна война и се превръща в пионер, благодарение на професора Харди.
Трилър
5.6
Веднъж годишно Дъг прекарва почивка с родителите си в дома им на брега на езерото. Този път обаче е различно от обичайното. Дъг забелязва в съседната къща успешен инвестиционен банкер и привлекателна жена. Въпреки че той е само на 18 години, той вижда, че съседът ми притежава всичко което той иска да има. Съблазнен, Дъг пада в афера, която скоро ще разбере че ще му стрива скъпо
ДрамаКомедия
5.6
Харди започва да учи в елитен частно училище, заедно с което трябва да се грижи за болната си малка. Отчаян, той трябва да намери бързо пари. Това го сприятелява с красива съученичка, с която правят собствен бизнес, но заедно с парите идват и проблемите на бизнеса.
ДрамаТрилър
7.1
В едни гето на Бразилия три момчета, работят и буквално живеят в нео. Тяхната работа е да сортират боклуците, докато един ден не намират чанта, която има секретна информация и стават издирване от полицията.