Ловци на духове: Замръзналата империя

Къщи обитавани от духове

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
КомедияУжасФантастика
Продължение на култовия филм от 1988 г., за приключенията на лудия герой, който една единствена цел - да всява страх и паника. Завръщат се Тим Бъртън като режисьор и Майкъл Кийтън в ролята на Бийтълджус.
  • Willem Dafoe
    Уилям Дефо
ТрилърУжас
4.7
Семейство се премества в нов дом, в очакване да започне наново, но злокобна тайна ще го потопи в бездънните дълбини на марка.
ТрилърУжас
6.5
Самотна жена се сблъсква с призрачно присъствие през нощта в къщата си и разследва миналото на починалия си съпруг.
ДрамаУжас
5.3
Джордж и Катрин (Аманда Сейфрид) се преместват в нов дом, където са обезпокоени от тъмна тайна свързана с брака им.
  • Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид
Ужас
4.4
В една къща се ражда проклятие, след като човек умира в момент на ужас и тъга. Ненаситен, злият дух не прощава на никого, като прави жертва след жертва и предава проклятието.
ДрамаУжас
3.9
Кейт иска да ново начало и поема отговорността да бъде бавачка на две деца, в имението на богато семейство. Докато в началото всичко изглежда нормално, съвсем скоро тя започва да вярва, че в къщата име признаци или нещо необичано около семейството.
ДрамаУжас
5.5
Лекарят Фарадей посещава един великолепна дом на английската провинция малко след Втората световна война. Най-славните дни на имението са вече в историята, а лекаря трябва да се погрижи за Родерик, който не може да се съвземе от участието си във войната. След дълъг престой в загадъчната сграда, започват да се случват стани събития.
Ужас
5.7
Елиз е специалист по паранормално и борба с духове, която има нов клиент и при това не кой да е, а точно в нейния дом, където е израснала. Сега трябва да се върне на мястото, което най-малко иска да види. Дали призрака от детството се появява отново, защото има недовършени дела?
  • Rose Byrne
    Роуз Бърн
Ужас
4.7
В къщата на Madison има дух, който претънява нея децата й. След като специалисти по паранормални явления намират духа за заплаха за тях, тя намира неин стар приятел, който е последната й надежда да прогони призрака.