Кралството на планетата на маймуните

Детски игрални филми с животни

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
АнимацияКомедияПриключенски
6.5
В Горските мечоци: Пазителите майката на две мечета изчезва безследно и се появява години по-късно, без спомени за миналото си, работейки за човек, който контролира зли роботи.
АнимацияКомедияПриключенски
6.1
Младо семейство трябва да защити домашния си любимец, говорещия крокодил Лайл от злия си съсед, който не обича крокодили.
ДрамаКомедияПриключенски
5.1
Адаптация на известната книга на Карло Колоди Пинокио, изобразена в един фантастичен свят, в центъра на която е лъжата.
  • Tom Hanks
    Том Ханкс
АнимацияКомедияПриключенски
7
Чип и Дейл са се разделили от 30 години, но въпреки всичко спомените за някогашните времена, не ги напускат. След като техен приятел извезва безследно, това дава началото на едно ново приключение.
  • J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс
АнимацияКомедияПриключенски
5.9
Емили е на 12 години, живее в Ню Йорк, но така и не е намерила своето място в света - нито в училище, нито вкъщи. Но един ден благодарение на вълшебен животински спасител, малката аутсайдерка среща сладко червено кученце. В резултат на това животът ѝ се променя из драстично.
КомедияПриключенски
5.4
Ан Хатауей ще бъде начело на орда зли вещици, които превръщат децата в модерен хотел в мишки. Докато се забавляват, гледайки как персонала се бори с гризачите, забравят, че не е важно какъв си и как изглеждаш, за да постигнеш целта си.
  • Anne Hathaway
    Ан Хатауей
АнимацияКомедияПриключенски
6.6
Айвън е горила, свикнала да живее в града, на която нищо не ѝ липсва. В нейния живот виза малко слонче, което много иска да се върне в джунглата при семейството си. Така започва неговото пътешествия и опознаването на дома му.
  • Angelina Jolie
    Анджелина Джоли
КомедияФантастика
5.6
Доктор Дулитъл трябва да помогне на кралица Виктория, която страда от рядка болест. Това го води до пътуване до мистериозен остров, където ще се срещне със стари врагове и нови видове непознати животни.
  • Robert Downey Jr.
    Робърт Дауни
  • Tom Holland
    Том Холанд
  • Emma Thompson
    Ема Томпсън
АнимацияФантастика
6.3
Дъмбо е слон, роден в цирк, чиито огромни уши пораждат смях във всеки един. Всичко това ще се промени, когато открие, че благодарение на тях, той може да лети. Голямоухото слонче ще завладее небето и сърцата на всички зрителите в римейка на класическия филм.
  • Eva Green
    Ева Грийн
  • Colin Farrell
    Колин Фарел
АнимацияКомедияПриключенски
7.2
Кристофър Робин, най-добрият приятел на Мечо Пух, е пораснал. Той вече няма детски фантазии и пренебрегва някогашното си семейства поради работата си. В най-трудните моменти, се случва неочакваното и се появяват въображаемите му детски приятели, които му позволяват да преоткрие красотата на живота
  • Chris Pratt
    Крис Прат
Комедия
7.8
Падингтън е щастлив в новото си семейство. Сега е рождения ден на леля Люси, която никога не остава мечето без лакомства. В знак на благодарност, той иска да й направи подарък - една уникална книга. Проблемите започват след като разбира, че книгата е открадната.
Анимация
5.4
Въз основа на шведския автор, книгите на който са обичани от децата по цял свят и преведени на 13 езика - Sven Nordqvist. Филмът разказва историята на ядосания самотник, Петсън и неговият приятел, малката, говореща котката, Findus, които заедно, преживяват серия от приключения за да научат какво означава да имаш приятели
Анимация
7.3
Paddington е мечок, който живее в най-доброто място на света – джунглата. Обаче се налага да напуснат дома си поради земетресението и отиват в Лондон. Той плават до там с кораб в който тайно се е скатал. Когато пристига едно семейство решава да вземе мечока у дома си без да подозира че това ще бъде голяма грешка, защото той започва да прави много пакости и поразии.
  • Nicole Kidman
    Никол Кидман
Анимация
3.4
Краля на жабите, обявява голямата жаболимпиада, в която голямата награда е ръката на дъщеря му. Но принцесата е напълно съгласна и бяга. Единствения шанс който вижда, е да се преоблече като мъж и да участва в Олимпиадата. По време на обучението се среща с търговеца Фреди, който ще й помогне в плана. Но всичко се променя, когато краля на змиите, използва подходящия момент, за нападение на жабешкото царство.
  • Bella Thorne
    Бела Торн
Комедия
6.4
Мъпетите отиват на едно европейско турне, за да се изявят през светлината на прожекторите, но попадат пъкления план на злия жабок Константин.
  • Chloë Grace Moretz
    Клоуи Грейс Морец
  • Tom Holland
    Том Холанд
  • James McAvoy
    Джеймс Макавой
Комедия
6.3
Плюшената мечка Ted иска да спечели ръката на своята любима, но проблема е, че тя е човек. Ще може ли да същества любов, между човек и плюшена играчка?
  • Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид
  • Liam Neeson
    Лиъм Нийсън
  • Morgan Freeman
    Морган Фрийман