Информационен сайт – в процес на изграждане

Проект на малка къща Small 65-3

Размер: 65 квадратни метра

Вътрешно разпределение

  • Две спални
  • Кухня
  • Всекидневна
  • WC

Първи вариант: бала фасада

Този малък и уютен дом с опростен дизайн е инвестиция от икономическа гледа точка. Нискоенергийните домове, когато са с по-малък размер струват значително по-евтино, а техните енергийни свойства са още по-добри. Сглобяемото строителство позволява да се изработят по-тънки стените, което ще Ви отвори допълнително пространство. Външната фасада също позволява промяна и декориране, в зависимост от нуждите на собствениците, въпреки че и така дизайна изглежда добре. Ако желаете може да се променят цветове, с по-светли (бели) или по-тъмни (черни) нюанси. В този вариант черните керемиди за съчетани с кафяви цветове. Като цяло сградата има традиционна форма със съвременен външен дизайн – широки прозорци и стенни текстури.  Малкия размер и традиционния дизайн са едно от основните фактори, които намалят цената на жилището. Докато при монолитно изпълнените, процеса може да отнеме до 4 месеца, то при сухото строителство може да се изгради 2 месеца. Добре знаем че труда на опитните професионалисти е скъпо заплатен и в този случай точно от него се спестяват средства.

Вътрешният оформлението на къщата е с оптимално използване на малкото пространство. Плъзгащите се врати в хола придават не само допълнителен дизайн, но и позволява влизане на повече слънчева светлина и втори изход, който е насочен към задната градина. Останалата част от интериора на къщата е проектиран такъв начин, който може да удовлетвори желанията на семейство до 3-4 души. Салонът осигурява място за шкафове, които ще се съберат всички лични вещи. Този проект е оптимален, ако сградата е разположен на тесен парцел.

Втори вариант: Фасадите с дървени декорации

Забелязвате, че има два варианта на този проект, единия от които е с дървена декорация. Ако се притеснявате че дървото не е подходящо за нашите климатични условия, това не е естествено дърво, а само имитация. Тя може е подходяща за слънце и за дъжд, дори има по-добри изолационни свойства от тухлата. Запазването на външния вид е проблем за дървените имитации, те трябва през няколко години да се лакира, което е свързано с разходи.

Ние извършваме доставка на всички материали до обекта, проектиране и изработка на интериор и екстериор, оформлението на комунални услуги и т.н.