Информационен сайт – в процес на изграждане

Метални конструкции

Строителството на големи сгради или халета е почти невъзможно без използването на висококачествени стоманени конструкции. Само професионалния монтаж на метал гарантира надеждността на сградите. Специалисти на нашата фирма имат богат опит в производство и монтаж на стоманени конструкции при всякаква сложност. Сглобяване на сложни структури, изработени от метал, може да се получи с използване на няколко техники. В случаите, когато става въпрос за малки обекти, може да не се ползва метална конструкция или ако се ползва такава, това се извършва без наличие на специално оборудване. Ако инсталацията на метала ще се извършва при висока надморска височина, тогава има два варианта – употребата на специално оборудване или промишлен алпинизъм. Използването на специална техника е оправдано само когато трябва са се инсталират трудни и сложни метални конструкции.

Инсталацията на метал се извършва с минимални усилилия и разходи. Този метод е по-удачен отколкото издигане на колони с бетон. Специалисти на нашата фирма имат богат опит, поради което дори най-сложните продукти ще бъдат инсталирани в съответствие с всички стандарти и надеждност за безопасност.

Защо да изберете нашата компания?

  • Най-ниска цена за качествен монтаж на конструкция
  • Гаранции за всяка една строителна дейност
  • Всички материали се поръчват директно от вносители. Няма нужда от притеснения за негодни и неправилно складирани материали
  • Персонал, който ще се справи с всяко предизвикателство. Имаме опит в изграждането на всички видове сгради – тухлени и сглобяеми с метална и дървена конструкция.
  • Индивидуален подход към всеки проект

Благодаря на всички от посочените по-горе предимства ние сме били препоръчвани от клиентите ни на близки, познати и приятели. Само професионален монтаж на сложни метални конструкции Ви гарантира дългосрочни и надеждни продукти. При проектиране и изграждане се вземат под внимание много подробности, които са в познанията само на професионалистите. Ако имате нужда от консултация или да направите поръчка обадете се на нашия персонал и ще научите всичко, което Ви интересува.