Информационен сайт – в процес на изграждане

Изгради къща до ключ по нов и съвременен начин

Сглобяемите къщи които ние предлагаме ще ви лишат от много проблеми и тревоги. Веднага след завършването вие може да влезете в нея и да започнете незабавно обзавеждането й. Потопете се в един нов всят изграден от напълно екологични материали, които знаете че няма да Ви оказват неблагоприятно влияние. Ние изграждаме такива къщи бързо и ефективно като ползваме само съвременни материали и технологии за строителство. Работим с проектанти в цялата стана и можем да ви предложим куп проекти на малки и големи жилища, които са подходящи за постоянно живеене, а не ваканционни или летни проекти. Ако се запознаете повече с нашата работа, ще разберете очевидните предимства на рамкова конструкция, която позволява рекордна скорост на изграждане на дългосрочно строителство. Голяма част от снимките които виждате в интернет са тип бунгала, изглеждащи малко по-красиво. Те мат вид на дърво но реално външната им част представлява имитация на дърво. Това което подлагаме ние е съвсем различно. Част от материалите които ползваме са същите както при тухлените къщи, а други са по-съвременни с редица подобрения. Всички предимства които често се споменават в интервент пространството са валидни за нашата климатична зона. Нашите жилища могат да се използват в суров климат, влажен и горещ. Една от причините за това е че поставяме допълнителни изолационни материали, които има тези предназначения: предпазване от влага, лед и замръзвания на повърхността на външните стени, топлоизолации, които са от универсален тип. Тяхната роля е не да задържат топлината в къщата, за да запазват температурата постоянна и независеща от околната среда. Без значение лято или зима, къщата ще бъде винаги с подходяща температура. Ние строим по всяко време на годината и гарантираме комфортно настаняване в бъдещия ви дом през цялата година.

Но това не е всички предимства на нашите домове:

 • достъпна цена – 230 € за квадратен метър
 • стилни архитектурни решения
 • разработка на екстериор и интериор, включително и покрива
 • различни варианти при проектиране на къщите
 • висока скорост на строителството
 • отлични топло-и звукоизолация свойства
 • дълготрайност на конструкция и довършителни работи
 • неограничени възможности за вътрешно пространство
 • създаване на собствен проект и консултация с нашите архитекти
 • възможност за адаптиране на всеки едно проект и изпълняване като сухо строителство

Топлината на нашия дом!

На фона на нашите традиционни тухлени сгради и по-старите варианти на сглобяеми къщи, сградите които ние предлагаме изглежда модерно. По-голямата част от нашите клиенти предпочитат класически вид и за това точно такива са изпълнените ни обекти.

Ние имам индивидуален подход към всеки нов клиент:

 • Готови сме да изградим нов проект или да променим вече съществуващ
 • Всички разходи за доставките на строителни материали са за наша сметка
 • Извършваме пълен цикъл на всички строителни етапи

Как изграждаме Сглобяема къща “до ключ” с нашата технология

С персонал от опитни професионалисти, предлагаме три технологии на строителско:

 1. сглобяеми къщи с метална конструкция
 2. сглобяеми къщи с дървена конструкция
 3. класически тухлени къщи

Сградите който са със сглобяеми конструкции, представят множество греди, които формират модули, означени на проекта. Този вид строителско днес променя представите ни, които свързват изграждането на жилища със стоманобетон, цимент и други подобни мокри процеси, изискващи измъкване, което ограничава процеса и той не може да се извършва през зимата.