Информационен сайт – в процес на изграждане

За нас

Това е рекламен сайт на „Перфектен дом”. Нашата компания от 2009 извършава разработка и строителство на сглобяеми къщи. През това време осъществихме мечтите не редица семейства за индивидуален дом, като положихме усилия, с които да предоставим по-добър и комфортен живот на клиентите ни.

Как започна всичко това? Първоначалната ни дейност беше традиционно строителство, интереса на което постепенно намаляваше, а цените на апартаментите бяха незначителни спрямо тези на къщите. За да намерим съвременно решение на финансовия проблем и този с дълги период на строителство ние тествахме различни строителни технологии и се спряхме на сиротство с метално и дървени конструкции. С първоначалните техники, не можеше да се достигне период на експлоатация по-голям от 50 години. В продължение на няколко години разработки, нашите сглобяеми къщи надминаха качествата на известните Американски, Канадски и дори тухлени жилища. Ние не крием всички тези резултати, защото те многократно са били потвърждавани – заслужили сме благодарностите и признателността на всички наши клиенти.

Имиджа е най-ценното ни качество и ние винаги държим на него. Гъвкавия и индивидуален подход към всеки клиенти, ясната организация на изпълнение на всеки обект – качествената инсталация и спазването на всички нормативи – всичко това се отразява: били сме препоръчвани роднините на напи клиенти, познати и приятели.

Защо избрахме дървената конструкция

Това никак не е мода в България защото тези конструкции се изпилват широко по света и са сред най-популярния тип строителство сред нискоетажните структури. Те са подходящи за всеки тип сграда – малки сгради до 30 кв. м. просторни офиси, а тори и промишлени халета. В нападналите страни те се използват във високоскоростното изграждане на всички търговски обекти. Резултатите са ясни – по-ниска цена и по-бърз строеж.

Спектъра на дървеното строителство не се затваря само в САЩ, а се простира сред Канада, Русия, Германия, което е едно от най-големите доказателства, че това е най-подходящия строителен метод за широк диапазон. Нашите сглобяеми къщи са подходящи са всички сезони и не се влияят от мъгла, влага или сняг. За да увеличим експлоатационния живот на тези дървени структури, ние използваме конкретен сорт дървета, които се отглеждат и израстват във ферми за дървета. Дърводобива и обработката са специфични процеси, които водят до:

  • по-бързо изсъхване на дървения материал
  • предотвратяват всякакъв вид деформации и изнервяне
  • препаратите с които се третира дървесината забавя гниенето и отблъсква всякакъв вид гризачи и насекоми

Въпреки всички тези качества, ние не се ограничаваме само с тях – прилагаме най-новите и модерни изолации, които са бариера за вятър, влага, мъгла и дъжд -  най-честите причинители на мухъл и плесен. Факт е нито една от нашите сглобяеми къщи не е имала такива проблеми. По-голямата част от строителните ни материали, са внос от Германия, те не се предлагат в България и са от по-висок клас. Цената на някои от тях може да бъде двойно по-висока спрямо най-евтините български аналози, но постигнатото качество несъмнено ще служи на собственика на жилището десетки години напред.