Free MP3 Cutter

Free download

Free-MP3-Cutter Изтегли

 

Изрязването на песни и поставянето им на телефона, като мелодия на звънене, аларма или дори смс ще е винаги на мода. Познато е раздразнителното чувството, когато телефона звъни по 20 пъти на ден и още при самата мелодия си казваме „ааа този телефон вече ще го тръшна..”. Когато си сменим мелодията, може да издържим поне няколко дена, дори и седмица 🙂

За тази цел Ви представяме най-лесната и популярна програма за изрязване на песни. Само с няколко клика може да изречете част от песента. Като един от недостатъците е, че не може да изрязва голям песни, като например техно миксове които траят с часове. Като втори недостатък може да се впиши, липсата на функция за съединяване. Не може да изрежете две отделни парчета и след това да ги обедините.

 

Как изглежда и как работи?

Free-MP3-CutterDemo

Програмата е изключително опростена. Казано с няолко думи тя се състои от два бутона, с които може да си нагласиш от къде до къде да се изреже песента. След това сейваш и може да си я качваш в телефона.

 

 

Как се изрязва песен?

Изрязване на тази песен Deep Zone  – I love my DJ

Free MP3 Cutter Трейлър
Free MP3 Cutter
3.8 / 58 vots
63292
25
9
Присъединете се към YouTube канала ни

 

1. Поставяш песента в програмата. Това може да стане само с влачени или с бутона Open MP3.

Free-MP3-CutterDemo1

2. Пускаш песента от бутона Play. С помощта на бутоните по-долу Mark Start и Mark End отбелязваш от къде то къде да изрежеш песента. Накрая записваш изрязаново със Save Selection. Готово вече можеш да я качваш в телефна си!

 

Резултат

Цяла песен на Deep Zone

Изрязана песен на Deep Zone

 

 Инсталация

 стъпка-1

стъпка-2

стъпка-3

 

Ако ти хареса програма, остави положителен коментар