Програми за всичко каквото ти трябва. Ако ти трябва програма , попитай тук и ще ти намери. Програми за филми, музика, скайп, winamp и ще много други

Програми

Програми за всичко каквото ти трябва. Ако ти трябва програма , попитай тук и ще ти намери. Програми за филми, музика, скайп, winamp и ще много други

Програма за снимане не монитора на компютъра CamStudio

С тази програма може да заснемете всичко което правите на компютъра, обикновено се ползва от геймъри, които искат а покажа колко са добри. Също е подходяща ако искате да покажете на някой приятел как да си инсталира някоя програма, къде какво да цъкни и друго такива.

read more

Флаш менюта с Flash Menu Labs

 

Download Flash Menu Labs

 

Официален сайт
Тази програма е подходяща за тези които имат статичен сайт с малки възможности и нямат друг начин да си добавят менюта освен Фалш. Ако нямате познания в HTML, CSS и JS, не можете само да си поставите готови менюта, защото нямате познания в увеб кодовете, това е една доста добра алтернатива. По-долу може да видиш няколко примерни менюта.

 flashmenulabs

 

read more

Wondershare Video Converter

 

Wondershare Video Converter
Конвертиране на видео в различни формати, които може да ги сложите в различни устрийства – телефони, Ipod, pPhone и други

 

 Wondershare Video Converter

Wondershare Video Converterформатиустройства Често-конвертирани-формари

 

read more

Програма за снимане на екрана

Запис на AVI клип на всичко което правиш на компютъра. Директен запис на звук от Winamp или всяка друга програма. Вискко качесто на клипа, без НИКАКВО насичане! Най-добрата за запис, но не най-известната. Със сериен номер.

За BB FlashBack Pro

Едно от  предимствата на тази програма е, че при запис няма никакви насичане на клипа. Това е важно, защото при компютри със слаби параметри, обработката на записа изисква много ресурси и видеото се оказва некачествено. Получава се доста гадно с програмите Camstudio и Camtasia при които клипове насича и понякога не може да се види мишката къде е и къде се цъка. Другото предимство е записа на игри, клипове и други програми които силно натоварват компютъра. При тях и да е с много висока честота компютъра, ако играеш игра пак е възможно насичане и като я качих в тубата, ще има едни куп коментари: „Ууу ти клип не можеш да снимаш” а всъщност всички карат със гадната Camtasia (която има други предимства).

Инсталиране

Install 1Install 2Install 3

Install 4Install 5Install 6

Install 7Install 8Install 9

Активиране

Активиране 

 

 

 

Запис на видео

Запис-на-видео Запис-на-видео2 Запис-на-видео3 

Запис-на-видео4Запис-на-видео5Запис-на-видео6

Запис-на-видео7

Запис-на-видео8

Запис на AVI файл

  Запис-на-AVI  Запис-на-AVI-файлЗапис-на-AVI2

  Запис-на-AVI5Запис-на-AVI3 Запис-на-AVI4

 
 

 Преглед Запис-на-AVI6

 

read more

Free MP3 Cutter

Free download

Free-MP3-Cutter Изтегли

 

 

Как изглежда и как работи?

Free-MP3-CutterDemo

Програмата е изключително опростена. Казано с няолко думи тя се състои от два бутона, с които може да си нагласиш от къде до къде да се изреже песента. След това сейваш и може да си я качваш в телефона.

<p

read more