Програми за всичко каквото ти трябва. Ако ти трябва програма , попитай тук и ще ти намери. Програми за филми, музика, скайп, winamp и ще много други

Програми

Програми за всичко каквото ти трябва. Ако ти трябва програма , попитай тук и ще ти намери. Програми за филми, музика, скайп, winamp и ще много други

Програма за снимане не монитора на компютъра CamStudio

С тази програма може да заснемете всичко което правите на компютъра, обикновено се ползва от геймъри, които искат а покажа колко са добри. Също е подходяща ако искате да покажете на някой приятел как да си инсталира някоя програма, къде какво да цъкни и друго такива.

read more

Флаш менюта с Flash Menu Labs

 

Download Flash Menu Labs

 

Официален сайт
Тази програма е подходяща за тези които имат статичен сайт с малки възможности и нямат друг начин да си добавят менюта освен Фалш. Ако нямате познания в HTML, CSS и JS, не можете само да си поставите готови менюта, защото нямате познания в увеб кодовете, това е една доста добра алтернатива. По-долу може да видиш няколко примерни менюта.

 flashmenulabs

 

read more

MSN Messenger

 

 MSN Messenger

Официален сайт

MSN Messenger е може би най-големият играч на софтуер IM свят от известно време насам и тази актуализация добавя редица нови и интересни функции, предназначени да направят чата опит още по-добре.

Характеристики

Придобити в MSN Messenger включва интерактивен инструмент, видео разговор, намигвания – малки анимации, които можете да изтеглите и да изпрати на приятелите си – и динамични показвани картини, които ще променят емоции, базирани на емотикони ви изпрати.

 Разбира се, всички функции, които сме дошли да се знае (и в повечето случаи, обичам) все още са настанени в рамките на MSN Messenger 7.5, като множество емотикони, възможността за проверка и изпращане на Hotmail директно от клиента, и хлъзгав контакти организатор.

Ползваемост

Въпреки версия MSN Messenger се подобри видео чат и съдържа възможност за изпращане на SMS съобщения, ние не може да помогне чувството, че Microsoft изостава по отношение на технологиите.  Например, Skype ви позволява да изпълнявате повечето от нещата, които прави MSN Messenger, както и ви позволява да осъществявате и получавате телефонни обаждания PC.  Можете също така да имат вековна проблем на MSN поемането на клиента си, тъй като той е изпълнен с още повече реклами, и порой от връзки към други области на портала MSN.

Макар че има много потребители MSN Messenger, програмата се чувства много остаряла.  Това не е изненадващо, че Microsoft е решила да убие MSN Messenger и Windows Live Messenger и да го замени с по-модерен и богат на функции Skype.

Заключение

MSN Messenger е чудесен месинджър клиент за начинаещи, но не победи Skype за повече нетна-разбирам потребител.

read more

Windows Live Messenger

 

windows-live-messenger

Windows Live Messenger 2011 г. е най-накрая тук.  Далеч не само чат програма, изцяло новия Microsoft клиент за незабавни съобщения сега е пълен комуникационен център с поддръжка на социални мрежи.

 

 Както и при предишните версии, Windows Live Messenger 2011 г. е част от Windows Live Essentials апартамент, който включва и други приложения, като Mail, Writer, Sync, Companion, безопасност Family, Photo Gallery и Movie Maker, както и Bing Bar.  За щастие на инсталационния процес ви позволява да избирате точно кои приложения искате на вашата система.

 

 Windows Live Messenger разполага с преправен интерфейс.  Веднага след неговото задвижване, и благодарение на новите интеграция с други услуги, като Facebook, MySpace и YouTube, така наречения социален моменти ви позволява да проверите на приятелите си последните новини и съобщения за състоянието на пръв поглед.  Ако все още предпочитат стария стил, не се притеснявайте: Windows Live Messenger ви позволява да преминете към традиционния списък с контакти, като използвате Контакти режим.  Имайте предвид обаче, че ако използвате друг имейл адрес за вашите социални мрежи, ще трябва да се свържете на услугите на интернет страницата на живо Windows.

 

 Освен социален елемент, всичко останало е почти същото на Windows Live Messenger 2011, само с малко по-свеж вид.  Все още можете да направите видео и гласови повиквания, играят онлайн игри с приятели, споделяне на файлове, и разбира се да персонализирате външния вид на програмата, с кожи и цветови теми.  Emoticons са преправен, и – най-накрая!  – Може да има няколко разговори с раздели в един единствен прозорец.

 

 Основният недостатък на изцяло новия Windows Live Messenger 2011 е, че той работи само на Windows Vista и Windows 7.  Така че, ако все още използват Windows XP ще трябва да се придържаме към старата версия – или надграждане на вашата система!

 

Windows Live Messenger 2011 г. е дългоочакваната нова версия на клиента на Microsoft IM, вече е интегриран със социалните мрежи и други услуги.

read more

Skype

 

Към официалния сайт на Скайп

 

VoIP технология, за да се обадя по целия свят

Донеси Windows Live Messenger от мъртвите с Messenger Reviver 2

Messenger потребители не могат да влязат в Skype

Skype; е популярен, лесен за използване и надеждна (глас по Интернет протокол) програма, която ви позволява да се обадя и да говори с други Skype потребители, видео чат и още повече безплатно по интернет.

Характеристики

Със Skype можете не само да имат гласови разговори на вашия компютър – точно като телефон, само за безплатно – но също така направи реално телефонни разговори на много по-ниски цени, като се използва SkypeOut услуги и плащат с Skype кредит.  Освен гласови чатове, Skype също включва стандартни функционалности IM (писмени разговори, емотикони, потребителски аватари и т.н.), а също така ви позволява да имат конференции групови видео и акции екрани .

Ползваемост

 Тези видео разговори са именно основният фокус на най-новата версия на Skype.  Програмата интерфейс е напълно преработено с видео конференции, посветени на ума.  Това означава, че е бил направен по-широк, така че видеото се вписва идеално в писмен чат, списъка с контакти и лента с инструменти за управление на разговора.

Новият интерфейс се трансформира, когато се обадя, да се отървем от цялата бъркотия, така че просто виж видео изображения и контроли.  Група видео все още се изпитва в тази версия, и това е много готино.

Другото важно събитие е Facebook интеграция.  Това е доста голямо нещо, тъй като не само да го давате емисия новини в приложението – всеки може да направи това – но добавя разговор и SMS бутоните и да е от моите приятели, които споделят техните номера за контакт.

Ако сте платили за Skype минути, можете да се обадите вашите Facebook приятели, и ако те са също влезли в Skype можете да им се обадя безплатно.  Един от най-добрите нови функции е автоматичното възстановяване повикване – пуснете повикване и да го е вложил в пауза.  Рестартирането го сега много лесно.

Качество

 Качеството на звука по време на нашите тестове беше перфектна: силно и ясно.  Video понякога появи пикселизирани малко, но нищо наистина не можем да се справим.  Имаше и един хубав детайл, и това е възможност да се види своето собствено видео изображение вградена видео на вашия контакт, а възможност да се направи моментна снимка на собствения си образ.

Заключение

Skype 6 разполага с цялостен ремонт интерфейс, който сега се фокусира повече на видео разговорите, а също и добавя някои полезни подобрения в начина, по който общуват онлайн.

Нещо ново

 • Влезте с профила си в Microsoft
 • Изберете и пин любимите си контакти
 • Facebook и Skype контакти комбинирани в един списък с контакти
 • Лесно да се разбере премия обявления абонамент
 • Възможност за контрол на Skype технология на видеото за обратна съвместимост за хора, които имат проблеми с видео разговори

read more

Запознайте се с новия Internet Explorer

  Internet-Explorer-9

Към официалния сайт на IE

Internet Explorer 9 е най-новото издание на популярния Microsoft е уеб браузър .  Основавайки се на успеха на предишните издания на IE с нови функции и нов поглед, Microsoft има големи надежди за Internet Explorer 9.

  Първото нещо, което ще забележите Internet Explorer 9 е основно ремонтирана интерфейс.  Извличането на максимума от прозрачната графичен стил наличен в Windows 7 и по-новите издания на Windows Vista, IE 9 изглежда елегантен, интелигентен и по-лесно от всякога.  Както в Google Chrome , адресната лента и полето за търсене, са обединени, за да създадете опростена, по-безпроблемно потребителски опит.

 Сред новите функции, включени в Internet Explorer 9, са по-добра интеграция с операционната система Windows и сериозно подсилената система за сигурност.  IE 9 също така ви позволява уеб сайтовете, които “ПИН” на Superbar и ви позволява да маркирате любимите си сайтове като “приложения” в операционната система.  Що се отнася до безопасността, новият защита проследяване и ActiveX филтриране функции ви позволяват да блокират определени сайтове от проследяване на движенията ви онлайн и изключете ActiveX елементи в базата на място, съответно.  Новият съветник Работа добавка идентифицира добавки, които забавят Internet Explorer надолу (функция голяма нужда от Mozilla Firefox ).

 Internet Explorer 9 също предлага подобрена скорост и производителност, както и по-добро съответствие с уеб стандартите и новите технологии.  IE 9 функции добра подкрепа за HTML 5 (най-новото поколение на медиите, богати на уеб сайтове използват този език), а сега завършва Acid 3 теста с почти перфектна 95/100.  Нови функции, като възстановяването цаката и филтриране InPrivate предоставят Internet Explorer е по-стабилна и по-сигурна уеб опит от повечето други браузъри.

Като цяло, най-новата версия на Windows Internet Explorer 9 е по-бързо и по-хубава от предшествениците си – и наистина хвърля ръкавицата на своите конкуренти. Внимавайте: на браузъра войни просто имам вълнуващо отново.

read more

Samsung New PC Studio

Извлечете максимума от вашата Samsung!

samsung-new-pc-studio

Samsung New PC Studio е инструмент, който свързва всичко се съхранява в телефона си с компютъра, като ви позволява да синхронизирате, архивиране и трансфер на файлове от едно устройство към друго с лекота.

Вашият телефон запаметява някои наистина важна информация: календар, снимки, съобщения, видео, карти, новини, документи.  Samsung New PC Studio е официален инструмент за телефони Samsung, които ви позволява да управлявате и съхранявате копие на цялата си информация и файлове на вашия компютър.

Използване на Samsung New PC Studio е много проста.  Свържете телефона към компютъра и да видите съдържанието на телефона директно в компютъра.  Можете да преместите снимки, музика и видео клипове лесно от телефона на компютъра или обратно.  Просто плъзнете и пуснете ги в крайната дестинация.

Можете също така да публикуват съдържание в интернет чрез използването на онлайн услуги като Flickr , YouTube или Facebook .  Управителят на медиите на Samsung New PC Studio видове Media Manager, вашата музика, видео или снимка, и включва плейър / зрителя да ви помогне да изпълни задачата.

В Samsung New PC Studio софтуер също така актуализира календара на телефона си и синхронизира вашите контакти, срещи и събития, съхранени в Outlook.  Гладък външен вид Samsung New PC Studio и изобилие от помощ материал прави използването му удоволствие.

Ако имате мобилен телефон Samsung, че не мога да живея без Samsung PC Studio New инсталиран на вашия компютър.

read more

Adobe Photoshop CS6

Официален сайт

 Adobe-Photoshop-CS6

 

Силата да създават на извънредното

 •  Adobe Bridge-Следващото поколение File Browser за Photoshop CS2.
 •  Vanishing Point-копка способността да се клонират, боя и трансформиране в перспективата на вашите изображения.
 •  Снимка Warp Warp-всеки обект, с адаптивни настройки и регулируеми контролни точки.
 •  Noise Reduction-Advanced коригиране на шума, създаван с висока ISO стрелба, както и JPEG намаляване артефакт.
 •  32-битова HDR-Създаване и редактиране на 32-битови, High Dynamic Range изображения, за най-широк кръг и най-богати детайли.
 •  Spot Healing Brush-бързи, ефективни с едно кликване ретуширане на прах, драскотини и други недостатъци на изображението.
 •  One-Click Red Eye Корекция-Мигновено унищожаването на този дефект, снимка.
 •  Оптично Корекция Корект общи лещи въпроси като цевта и нарушаване игленик.
 •  Animation-Лесно създаване на анимирани графики Уеб директно в Photoshop CS2.
 •  Смарт Sharpen-интелигентно противодейства общи размиването снимка с напреднал контрол.
 •  Shadow/Highlight- Simple дискретна корекция на сенките и отблясъците, сега и за CMYK изображения.
 •  Подобрени 16-битови редактиране Допълнителни филтри, като например Liquify, вече са на разположение за употреба в 16-битови изображения.

Създаване Ускорение

 •  Смарт Objects-Неразрушаващ редакция и трансформации, включително Illustrator CS2 интеграция.
 •  Множествена Layer Control Смарт Guides-бързи и по-интуитивно редактиране, без да използвате палитрата на слоевете.
 •  Multi-Image Camera Raw-Process няколко сурови изображения, докато продължават да работят в Photoshop CS2.
 •  Video Preview-Изпращане на незабавно Визуализация на видео-изображения, предназначени за външен монитор.
 •  WYSIWYG Font менюта-Preview шрифтове визуално, точно в Font меню.
 •  Отпечатване Enhancements-Нови опции позволи по-ефективна, последователна продукция печат.
 •  All-Нови PDF Engine-всеобхватна, адаптивни настройки и PDF съвместимост 1.6/Acrobat 7.0.
 •  Enhanced Memory Използвайте-Посветете повече от 2 GB на RAM за Photoshop CS2 за оптимална работа.
 •  Мощен Design Process Management-лесно версии и сътрудничество с новата версия Adobe Cue ®.
 •  Интегрирана Adobe Online Services достъп и изтегляне на професионални Adobe Stock Photos и акции и печат онлайн с Adobe Photoshop услуги.

Адаптивност – Осъществяване Photoshop CS2 ваш собствен

 •  Меню за персонализиране-Workflow базирани на предварителни настройки и зададени меню задава, с цвета на купето команди.
 •  Enhanced Automation-нови действия и скриптове, улесняващи обработката партида изображение и филм и видео продукция.
 •  Променливи-Streamline създаването на повтарящи се рисунки от внесените данните от електронните таблици.
 •  Event-Based Scripting-Разширете своя ефективност с команди задействат при специфични точки в работния процес

read more

VLC media playe

Ако искате да играят на видео или музикални файлове в почти всеки формат, VLC Media Player е вероятно вашият отговор.

Download VLC media playe

 Характеристики

VLC

 Вариант 2 (“Двуцветко”) носи нов интерфейс, по-бързо декодиране, поддръжка на повече формати и възможност да възпроизвежда HD и BluRay.  Все още обаче остава най-стабилен, гъвкав и лек аудио и видео плейър, около днес.  Докато другите мултимедийни плейъри ще играе необичайни формати след изтегляне на кодек или просто отказват да играят неща,

 VLC Media Player дръжки тона формати, от MPEG към FLV и RMBV файлове.  Версия 2 е видял някои важни допълнения също като поддръжка на 10 битови кодове плюс многонишковите декодиране на H.264, MPEG-4/Xvid и WebM.

 Също така полезни, е фактът, че можете да използвате VLC Media Player, за да визуализирате файловете, които сваляте, тъй като играе непълните части от видео файлове.  VLC Media Player не е само за възпроизвеждане на видео обаче.  Тя също така предлага превъзходна интеграция с видео канал стрийминг услуги като Channels.com ви дава достъп до канали като ESPN, Ройтерс и National Geographic.  Просто щракнете с десния бутон или CMD-кликнете върху списъка с песни, изберете Услуги Discovery и Channels.com.

 Channels.com ще се появи във вашата VLC Media Player плейлиста.  Кликнете върху него, за да се разкрият различните категории на наличните канали.  Кликнете върху желаната от вас категория и падащ списък с всички налични канали се появява в VLC Media Player.  Просто кликнете върху канала, който искате да гледате и стрийминг трябва да започне почти веднага.

read more

RealPlayer

Какво е RealPlayer Plus 16?

Официялен сайт на realplayer

Това е премията версия на RealPlayer.  RealPlayer Plus 16 ви позволява да направите много повече с вашата музика, видео и снимки.

realplayer

Топ ползи включват:  

 1. Гледайте изтеглени онлайн видео на вашия дом TV на DVD или Blu-Ray
 2.  Изтегляне на уеб видео и предава на телефона или таблета си много по-бързо
 3. Лесен и интуитивен дизайн за начинаещи, както и напреднали потребители

 Ново в RealPlayer Plus 16

 

 • Advanced Video PlayPack – Играйте, конвертирате, отрежете и прехвърляне висококачествено видео.
 • Поддържани кодове: H.264, VP8, MPEG-4, DivX-4 и DivX-5 
 • Поддържани типове файлове: MKV, AVI, XviD, DivX и WebM 
 • Music Cleaner – съвпадение произведение, премахва дублирането и почиства нещата с интелигентна
 • технология на базата данни, дори ако си песен имена има правописни грешки или липсваща информация

RealPlayer Plus 16 функции

Изтегляне на видеоклипове по-бързо

Сред многото полезни функции в RealPlayer, RealDownloader продължава да бъде един от фаворитите.  В последната версия на RealPlayer Plus 16 може да ускори скоростта на сваляне.

Изтегляне на видео от уеб сайтове по-бързо и да изтеглите още видеоклипове по-малко време.  Използвайте го, за да разширите своя частна колекция видео или запасите на видеоклипове за пътуване.

Прехвърляне на видеоклипове Faster / Advanced Transfer

Прехвърляне на видеоклипове от компютър в телефона или таблета по-бързи темпове.  Използвайте педала на газта при конвертиране на множество файлове да се спести време.  Ще се приема на музика и видео с вас още по-лесно.

Горят DVD дискове TV / Burn HD видео / Направи професионален клас CDs

Горят колекцията си видео върху DVD дискове.  Създаване на оригинални DVD-та на вашия дом клипове и да ги гледате на вашата система за домашно кино, или да ги дават като подаръци на хората, които са важни за вас най-много.

 Използвайте DVD Burn функция в комбинация с RealDownloader и Trimmer да разшири вида на DVD-та, които можете да създадете.  Горят DVD дискове, които отговарят на вашите специфични нужди.  Възползвайте се от DVD, SVCD Burning, както и премия CD Горене разширения функция.

read more

KMPlayer

Официален сайт
Изтегли KMPlayer

 

Характеристики

KMPlayer е с малки размери десктопа и си минималистичен интерфейс прави видео възпроизвеждане бърз и безпроблемен.  Интерфейсът на плейъра е напълно Skinable, и има някои приятни естетически щрихи, като например промяната на цвета на плейъра с всяка нова песен.
Има най-различни опции, за да ви помогнат сводник и персонализирате KMPlayer, като визуализации, плъгини и опции за възпроизвеждане.  Но красотата на KMPlayer е, че те са включени в искането си, а не да бъдат принудени върху вас от самото начало.

 Качество
KMPlayer дръжки аудио, така и видео и поддържа широка гама от различни формати, което означава, че веднъж инсталиран, никога не трябва да докосва друг играч. 
Възпроизвеждането на видео е особено впечатляващи, благодарение на набор от инструменти за обработка на разположение, които ви позволяват да се изострят, променят свойствата на картината, прилагате филтри и дори да провеждат видео улавя от рамките на програмата.
 Заключение
Ако търсите за персонализация, лек, но мощен видео плейър, KMPlayer е точно това, което ви трябва.
Нещо ново
 Подкрепя 3D формати.  (Side-By-Side, Top-и-Bottom) до (барелефно украшение, преплетени)
 Подкрепя 10-битови H.264.  (Libcodec.dll)
 Поддържа процесор Intel WiDi
 Добавена видео кодек “DV5P”
 Добавяне на нова функция на обложката на албума (Thumnail екстракция изображение от файл FLAC)
 Thumbnail аксесоар изобразяване при възпроизвеждане на аудио файлове.  (MP3, FLAC, WMA)
 Fixed ColorSpace бъг
 Fixed Intel Codec H.264
 Fixed Winamp плъгин
 Грешка корекция на снимки, заразени с зловредни кодове.  (EIP регистър корупцията Уязвимост условие:. KISA)
 Fixed изглед като десктоп режим в Windows 7
 Fixed неправилно натоварване на бъг Album Art
 Корекция на грешка дисплей при използване на EVR (C / A) – ако пропуснете от файл WMV.
 Fixed KMP HTTP Reader
 AAC кодек корекция Parser грешка от файл MOV
 MKV Skip Проблем
Последни промени
 - Добавена Instant View.
 - Fixed Denial Of Service PoC (PlayList M3U) – Осигурена от: Jigsaw (Abdelmorite), KISA
 - Променено подразбиране използването на вътрешни Splitter (AVI) за стрийминг (HTTP, HTTPS, FTP).
 - Fixed източник TS филтър грешка.
 - Поддържа FTP сървър (UTF-8).
 - Добавена HTTPS стрийминг функция.
 - Добавена Subtitle повторно синхронизиране функция.  (Ctrl + Alt + [, Ctrl + Alt +])
 - Подобрена търсят скорост MKV, MP4, FLV.

Виж още инфо

read more

Datum Memory Booster 1.8.3.1833

Няма съмнение, че RAM е един от най-важните части на вашата система и ако тя работи добре и на високо ниво цялата система ще бъде по-стабилно и по-бързо.  Един от най-простите начини за подобряване на функционирането е да се използва памет Datum Booster за оптимизиране на вашия RAM.  По този начин, вие със сигурност ще се подобри стабилността и скоростта на вашия компютър.

 Последната версия на Datum Memory Booster е на разположение за безплатно изтегляне от digzip.

 Веднага трябва да кажем, че това е малко по-различна програма от другите, които се използват за оптимизиране на RAM.  Този инструмент разчита на повикване API и той ще изпрати команди за операционна система, след което тя ще почисти работното място на всеки работещ процес на вашия компютър.

 От проблемите е, че тази програма и функции, които тя носи, може да звучи малко поразителен начинаещ,.  Това не е така и ние сме все едно приложение, което идва с интуитивен и лесен за използване интерфейс.

Това показва, RAM и използването на процесора, заедно с памет статистика и други фигури по отношение на pagefile и виртуалната памет.  Плюс това, тя осигурява достъп до главния инструмент на програмата, което ви позволява да се оптимизира и дефрагментиране на паметта незабавно.  Обикновено, оптимизиране на паметта отнема само няколко секунди, но повече опции могат да бъдат намерени в конфигурацията на екрана, така че е силно препоръчително да имат поглед там, както и.

 Тази програма може да се стартира с Windows и ще бъде в състояние да избират между три различни автоматични опции за оптимизация, които носи този софтуерен продукт.  Това са: интелигентен памет оптимизация, автоматична оптимизация на паметта в предварително зададен интервал и автоматично оптимизиране.

 Datum Memory Booster е доста полезно приложение и ще откриете, че това е доста лесен за използване.  В случай, че се сблъскате с някакви проблеми, ще бъде в състояние да погледнете в помощната секция, където вие ще бъдете в състояние да намери решение.  Въпреки че не разполага с дълъг списък от функции, тази програма може да бъде много полезна за много хора, които търсят начини за подобряване на функционирането на тяхната система.

Datum-Memory-Booster-1.8.3.1833

read more

Google Chrome

Download Директен линк към Google Chrome

Google Chrome определено заслужава позицията си на браузъра, за да се справям. Изключителните характеристики на Chrome, като мениджър за свалянето, режим “инкогнито” браузване и маркер синхронизиране, вече се го открояват от останалите.  Във версия 20, се добавя нови функции, които го правят още по-лесен за употреба.

Новите функции

Бързо търсене

Вие сте в състояние да търсите директно от адресната лента е един от най-хубавите му неща.  Сега Omnibox, адресната лента, ще ви предложим различни предложения, докато пишете.  В зависимост от това какво точно пишете, той може да ви покаже някои от често посещаваните ви сайтове. Популярни сайтове като Facebook и Twitter вече са сигурни, за да се зареди почти мигновено.

Сигнал срещу злонамерен файл

Вие сега също ще получавате предупреждения, когато изтегляте на файл, който може да съдържа злонамерен софтуер или нещо вредно за вашия компютър. Това се постига чрез проследяване на произход сървъра с мишката и го сравни към сайтове на своя “черен списък”.  Ако сте загрижени за данните на компютъра ви, когато теглите нещо, но ако желаете можете да изключите тази функция в настройките на браузъра ви.

Актуализации

Въвеждат се няколко по-малки актуализации, предназначени за подобряване на работата на потребителя.  Първо, подобрява се мащабирането на страница, и вече можете да се увеличи до 500%.  В допълнение, Print Preview вече не показва в своя раздел, а по-скоро се появява в силно конфигурируеми модален прозорец – това подобрява работния си процес и прави печатането дори по-бързо. История раздела на Google Chrome също претърпя редизайн. Той вече позволява на потребителите да филтрират или дори премахване на специфични области, че не искате да се показват там. Също е актуализация на JavaScript V8 двигател и повече от дузина поправки по сигурността.  Накратко, тези промени да направим сърфирането в още по-бързо и с помощта на интернет, още по-безопасно.

 

read more

7zip архиватор

 

Download 7-zip

 

Кратко описание:

 • Архивира и разархивира всички познати формати
 • По-голяма степен на компресия от winrar
 • Напълно задължително, тъй като все повече файлове като се теглят от интернет са със 7z формат

 

Тя е лесна за потребителите на Windows и могат да се забравя, че WinZip е единственият инструмент за компресия на файлове в света.  Подобно на своите по-известни конкуренти, безплатната 7-Zip разархивира множество архивни формати, включително ZIP, TAR, GZ, и собствен формат 7z.  За разлика от WinZip, обаче, тя може да създаде GZ архиви, които са често използвани на Unix и Linux системи. Способността на програмата е че зашеметяваща. 7z архиви до 40% по-малък размер текстовите файлове. Използва много хардуерни ресурси за да намели времето на архивиране до минимум. Разширени опции включват възможността за създаване на архиви които степента и алгоритъма с които се архивират да се регулира. Програмата също така разполага с модул на командния ред.

7-Zip е софтуер с отворен код.  Повечето от изходния код е под GNU LGPL лиценз.  Можете да използвате 7-Zip на всеки компютър, включително компютър в комерсиална организация. Не е нужно да се регистрирате или да плащате.

Основните характеристики

 • Висока компресия съотношение в 7z формат с LZMA и LZMA2 компресия
 • Поддържани формати:
 1. Архивиране  / разархивиране: 7z, XZ, bzip2, GZIP, TAR, ZIP и WIM
 2. Разархивиране: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, СДС, VHD, WIM, XAR и Z .
 3. За ZIP и GZIP формати софтуера предлага компресия, която е с 2-10% по-добра от съотношението, предоставена от PKZip и WinZip
 • Силна кооптация с AES-256 алгоритъм при 7z и формат
 • Интеграция с Windows Shell
 • Мощен файлове мениджър
 • Мощен командния ред версия
 • Плъгин за FAR мениджър
 • Локализации за 79 езика

Операциони системи: Windows 7 / Vista / XP / 2008/2003/2000 / NT / ME / 98. Има версия за командния ред за Linux / Unix.

 Резултатите на компресия са много зависими от данните, които са използвани.  Обикновено компресира до 7z формат с 30-70% по-добре от zip формат. Компресира ZIP формат с 2-10% по-добре, отколкото повечето от други подобни програми, като например winrar.

 

 

 

 

 

 

read more

Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe

 

 Download Wondershare Flash Gallery Factory Deluxe

 

Готово тематични шаблони: коледа, сватба, пролет и универсални

Галерия и слайшоу на снимки

Анимирани ефекти както на PowerPoint

Добавяне на музика

 

read more

Wondershare Video Converter

 

Wondershare Video Converter
Конвертиране на видео в различни формати, които може да ги сложите в различни устрийства – телефони, Ipod, pPhone и други

 

 Wondershare Video Converter

Wondershare Video Converterформатиустройства Често-конвертирани-формари

 

read more

Програма за снимане на екрана

BB FlashBack Pro
Запис на AVI клип на всичко което правиш на компютъра. Директен запис на звук от Winamp или всяка друга програма. Вискко качесто на клипа, без НИКАКВО насичане! Най-добрата за запис, но не най-известната. Със сериен номер.

За BB FlashBack Pro

Едно от предимството на предимствата на тази програма е, че при запис няма никакви насичане на клипа. Това е важно, защото при компютри със слаби параметри, обработката на записа изисква много ресурси и видеото се оказва некачествено. Получава се доста гадно с програмите Camstudio и Camtasia при които клипове насича и понякога не може да се види мишката къде е и къде се цъка. Другото предимство е записа на игри, клипове и други програми които силно натоварват компютъра. При тях и да е с много висока честота компютъра, ако играеш игра пак е възможно насичане и като я качих в тубата, ще има едни куп коментари: „Ууу ти клип не можеш да снимаш” а всъщност всички карат със гадната Camtasia (която има други предимства).

Инсталиране

Install 1Install 2Install 3

Install 4Install 5Install 6

Install 7Install 8Install 9

Активиране

Активиране 

 

 

 

Запис на видео

Запис-на-видео Запис-на-видео2 Запис-на-видео3 

Запис-на-видео4Запис-на-видео5Запис-на-видео6

Запис-на-видео7

Запис-на-видео8

Запис на AVI файл

  Запис-на-AVI  Запис-на-AVI-файлЗапис-на-AVI2

  Запис-на-AVI5Запис-на-AVI3 Запис-на-AVI4

 
 

 Преглед Запис-на-AVI6

 

read more

Free MP3 Cutter

Free download

Free-MP3-Cutter Изтегли

 

 

Как изглежда и как работи?

Free-MP3-CutterDemo

Програмата е изключително опростена. Казано с няолко думи тя се състои от два бутона, с които може да си нагласиш от къде до къде да се изреже песента. След това сейваш и може да си я качваш в телефона.

<p

read more
Декларация за поверителност | Условия за ползване | Контакти