Таблети

Скъп или евтин таблет. Кой модел да избера през 2014 година

Размишлявайки върху избора на таблет, това обикновено се ръководи най-вече от цената на устройството. Ако не се ограничи с финансите може да си закупите IPAD, Asus или Samsung за 1300 лева. Повечето можели с тази цена със сигурност няма да ви разочарова – те са с високо качество и доста продуктивни. Ако искате да изберете таблет на не толкова висока цена, то трябва да се направи по-подробен преглед на наличните модели. В този случай трябва да се спрем на модел, който да отговарят на минимума, необходим за нормалната работа.

Плюсове и минуси на евтини таблети

Основният доставчик на евтини таблети на нашия пазар определено е Китай. Китайските таблетки се характеризират с ниска цена и не лошо изпълнение. При изборът трябва да се обърне внимание преди всичко на най-важните елементи, които ние ще обсъдим в тази публикация.

Плюсове

Цена на евтиния таблет понякога е два, три пъти по-ниска от цената на някоя популярна марка. Поради това, вместо да караме с един 3-5 години , ние си купува по-нов всяка година.

  • Стойност на параметрите и характеристиките са много добри.
    Качество на комплектовката са на прилично ниво
  • Актуализирането на програмиране се случва да се дори по-често от колкото на известните марки

Минуси

  • Техническите характеристики въпреки че са добри има какво още да се желае
  • В евтини таблети не винаги имат достъп до магазина Google Play
    Понякога това се случва, таблетът да е с операционна система пристигнала от Китай и да се нуждаете от професионална помощ за инсталиране на български и програмите, които са ви необходими
  • Матрицата на дисплея се отличава от тази на известните марки, което означава че екрана не е винаги е с това качество, което очакваме

Винтоверт

Броят и различните видове безжични винтоверти е безкраен. Ако искате да разберете  да разберете кой модел е най-доброто решение за вас, това може да бъде трудна и досадна задача. Ако правите малък ремонт на къща или апартамент или искате да го ползвате за професионални цели то тогава, покупката на безжичен винтоверти е може  най-добрият избор за вас. Акумулаторения винтоверт попада в категорията на безжични отверки. Електрическите отверки имат малък капаците енергия и са подходящи за завиване на малки винтове, които не изискват много усилия и мощност. Ако правите по-голям проект които се нуждаят от по-мощна машина, като бормашина, то винтоверта е това което Ви трябва. Това е инструмент, който има сравнително малко тегло, компактен е, може да се съхранява във куфарче заедно с неговите накрайници и мощността му не е малка. Сред най-важните характеристики на този инструмент са има мощност и висок въртящ момент. Друго което за мен е най-важно това е батерията. Аз искам да имам акумулаторен винтоверт, който може да е стоял в куфара в продължение на много месеци, без употреба, но когато имам нужда от него да го извадя и да го използвам веднага. Така че, най-добрата батерия в тази ситуация си остава литиево-йонна. Те държат заряда си най-дълго и имат малко тегло. В идеалния случай е добре да имате 2 литиево-йонни батерии, за всяка ситуация или в случай когато едната се изтощи и я поставите на зарядното да ползвате другата.