Таблети

Скъп или евтин таблет. Кой модел да избера през 2014 година

Размишлявайки върху избора на таблет, това обикновено се ръководи най-вече от цената на устройството. Ако не се ограничи с финансите може да си закупите IPAD, Asus или Samsung за 1300 лева. Повечето можели с тази цена със сигурност няма да ви разочарова – те са с високо качество и доста продуктивни. Ако искате да изберете таблет на не толкова висока цена, то трябва да се направи по-подробен преглед на наличните модели. В този случай трябва да се спрем на модел, който да отговарят на минимума, необходим за нормалната работа.

Плюсове и минуси на евтини таблети

Основният доставчик на евтини таблети на нашия пазар определено е Китай. Китайските таблетки се характеризират с ниска цена и не лошо изпълнение. При изборът трябва да се обърне внимание преди всичко на най-важните елементи, които ние ще обсъдим в тази публикация.

Винтоверт

Броят и различните видове безжични винтоверти е безкраен. Ако искате да разберете  да разберете кой модел е най-доброто решение за вас, това може да бъде трудна и досадна задача. Ако правите малък ремонт на къща или апартамент или искате да го ползвате за професионални цели то тогава, покупката на безжичен винтоверти е може  най-добрият избор за вас. Акумулаторения винтоверт попада в категорията на безжични отверки. Електрическите отверки имат малък капаците енергия и са подходящи за завиване на малки винтове, които не изискват много усилия и мощност. Ако правите по-голям проект които се нуждаят от по-мощна машина, като бормашина, то винтоверта е това което Ви трябва. Това е инструмент, който има сравнително малко тегло, компактен е, може да се съхранява във куфарче заедно с неговите накрайници и мощността му не е малка.