Igri


Call Of Duty World at War

 

 codwow3

Call Of Duty: World at War

Тази официална кръпка за Call Of Duty: Световна война, редактиран от създателите на популярната FPS, е пакет от промени, които ще доведат вашата версия на играта взрив до дата.

Тя включва Call Of Duty: World във война Map Pack 1, който включва три карти за мултиплейър режим (Kneedeep, Nightfire и Station), карта на зомбита и много други подобрения, като например по-добра мицел система в мултиплейър.

The Call Of Duty: World War в кръпка подобрява геймплей елементи значително. Bugs са определени, като изоставането от изстрел на резервоарите.

За да инсталирате тази Call Of Duty: World във война пластир, трябва да имате призива на митото: Световна война вече е инсталиран, както и пач 1.2.

Тази кръпка за Call Of Duty: World във война носи три нови мултиплейър карти и множество малки подобрения.

read more

Minecraft 1.9

 

 

Massive

 

Какво е новото в Minecraft

Възможно ли е закачен на Minecraft ?  Ако е така, тогава можете да се промъкнем връх в какво ще стане в играта в тази бета версия.

 Тази бета версия не променя основните основите на играта.  Все пак има някои забавни нови допълнения към играта и някои естетически подобрения.  Например, села вече имат MPCs, Лили тампони са били добавени към вода, която може да бъде събрана и отвъдното е произволно генериран крепости.  Други второстепенни елементи са отново, като рози, или едва доловимо променя като начин сняг сега събира върху лед.

 Ако не сте сигурни как да играе Minecraft или начинаещ в играта, ние ви препоръчваме да проверите нашия наръчник за начинаещи и прочетете пълния преглед на стабилна версия.  Също така, имайте предвид, че, за да инсталирате тази бета версия, но просто трябва да поставите изтегления файл в папката, в която са били домакини на играта си данни в рамките на AppData.  За да играете на Minecraft, трябва да изтеглите лиценз от разработчик сайт.

read more

Counter Strike

 

Към сайта

 

Counter-strike 1.6

Това е Пролетно почистване време тук в CS: GO офис, и ние сме били заети.  В действителност, ако сте били след Reddit снощи , вероятно сте вече имам представа колко зает.  С показване на рефлекс, хитър и работа в екип обикновено запазени за игра, някои от CS: GO общност успяха да поведат ранен поглед към актуализация на днешния ден.  Но за тези от вас, които не се промъкне един поглед все пак, ние може и да направи официален .

Първо: Ние добавихме някои нови обрати и подобрения на “милиция”, един от най-дългогодишните и популярни карти Counter-Strike за спасяване на заложници.  Предлага се във всички режими на игра, “милиция” има същия външен вид и усещане като картата си спомняте, с няколко нови изненади по пътя.  Смятаме, че ще се възползват от подобрения.  Ние също така ремонт на Main Menu, което го прави по-лесно от всякога да се намери и да се присъединят приятелите си в CS: GO.

 

 

Официялен сайт

На последно място, и може би най-важното е, че си дал Mode CS е Hostage Rescue голям ъпгрейд.

Тази актуализация се балансира геймплея, така че не е толкова негърски танц за терористите вече.  Ощипвам трябва да добавите някои нови предизвикателства и за двете страни и да предостави по-привлекателен и конкурентен опит за всички.

Как?  Като за начало, има само две заложници сега.  (Те не се крият там, където те използват да бъде, или, за да проверите вашия радар.) Друг ощипване: CTs сега само трябва да донесе една от двете заложници на Rescue Zone печалба.

Ако си мислиш за себе си, “Дръж се, сега това звучи прекалено лесно за CT-тата,” ние напълно съгласни: Така че да го още след малко нагоре, ще трябва да освободят заложника първо и носят мързелив безделник на целия път към безопасността.  Също така, както изглежда на терористите се хранеха тези момчета нон-стоп, защото там е допълнително предизвикателство, което носи заложници ще се забави малко.  Ще трябва да стратегии и защита, ако си CT отбор иска да получи заложник на Rescue Zone невредим.  И не забравяйте: заложници не може да пострада в престрелка, но заблудени куршуми, които ще излезнат заложник ще ви струва.

 

 Ако си мислиш за себе си, “Чакай, сега звучи твърде трудно за компютърни томографи,” чакай, чакай малко.  Вие не нека да довърша.  Бране на заложник ще ви донесе допълнително време на часовника.  И за вас CTs там, които не обичат да стрелят по време ровичкане с възела, закупуване на Rescue Kit ще намали времето, необходимо да освободят заложниците.

 

 Не забравяйте да споделите с нас какво мислите за CS: GO форум .  Както винаги, ние ценим обратната връзка, и се наслаждавате на работата с общността, за да направят играта по-добре.

 

read more

Enders Game

Игра на Ендър (1985) е научно-фантастичен роман от американския автор Орсън Скот карта .  Разположен в бъдещето на Земята, романът представя в опасност човечеството, които са едва оцелява двата конфликта с Formics ( инсектоиди чужди видове, обикновено се нарича “негодници” от по-голямата част от населението).  Тези чужденци, показват поведението на групата, като мравка , и са много защитно на лидера си, много прилича на Земята мравки защита на своята кралица.  В рамките на подготовката за очакваната трета инвазия, международната флота поддържа училище, за да се намери и да се обучават бъдещите командири флота.  Най-талантливите деца на света, включително и главния герой в романа, Ендър Уигин , се вземат в много ранна възраст център за обучение, известен като Военното училище.  Там учители ги обучи в изкуството на войната чрез все по-трудни игри, включително тези, предприети в нулева гравитация в битката стаята, където Ендър тактически се разкрива гений.

read more