Call Of Duty World at War

Call Of Duty World at War

Световна война буквално заставя играчите да играят без правила. Всеки може да изгради своя собствена тактика за оцеляване или за убиване. В нея са налице нецензурирани клипове, предистория и разбира се уникални мисии, по време на четирите сезона и различни карти по света. Като американски морски пехотинци или руски войници, играчите ще намерят нови функции, като мулти геймплей и нови оръжия като огнехвъргачки в най-хаотичните, интензивни и  кинематографични моменти от играта.

Майнкрафт / Minecraft 1.9

Играта Minecraft е изградена на базата на изграждане и пускане на блокове.  На първо място, хората трябва да изградят стабилни структури, за да се защитят от  чудовищата които се появява вечерта, но тъй като играта multiplayer всички в игра работят заедно за да създадете прекрасни, творчески неща. Тази игра колкото е творчески красива, може да бъде още повече ужасяваща изпълнена с невероятни битки. Това което зарибява повечето хора е че играта няма край, винаги може да се построи нещо ново и е практически неизчерпаема. Въпреки грозната графика това е ИГРА № 1 в световен мащаб. Тя се играе от милиони хора по целия свят

Counter Strike

Counter-strike 1.6Това е една от най-популярните игри, в която играчите се разпределят по групи, срещу останалите опоненти. По данни на wikipedia всички версии на играта от 2008 са реализирали общо 15 милина продажби. С тази статистика Counter Strike се нарежда безспорно сред лидерите в геймърския свят.