Перфектни непознати / Perfect Strangers (2016)

Познаваме ли достатъчно добре най-близките си приятели? Дори и едно дългогодишно приятелството не дава отговор на този въпрос, но понякога такива радикални отговори можем да получим само в рамките на няколко секунди.
В една такава ситуация са поставени седем приятели при вечеря навън. Тази вечеря съвсем не е това, която те са си представяли. За да я направят по-забавна от всякога, те си измислят една съвсем обикновена игра, която се превръща в нещо по-сериозно от колкото са очаквали. Играта е следната: всеки един от тях поставя телефона си на масата и предоставя цялата информация, която се съдържа в него. Първоначално всеки гледа над това с насмешка, забравяйки всъщност той самия какво е скрил в телефона си. Вечерята се оказва по-дълга от обичайните, но и по-несигурна. Телефоните издават съкровени тайни, който приятелите не са готови да приемат. В един толкова обикновен момент, те се споразумяват на игра, в която никога не са искали да участват.

Call Of Duty World at War

Call Of Duty World at War

Световна война буквално заставя играчите да играят без правила. Всеки може да изгради своя собствена тактика за оцеляване или за убиване. В нея са налице нецензурирани клипове, предистория и разбира се уникални мисии, по време на четирите сезона и различни карти по света. Като американски морски пехотинци или руски войници, играчите ще намерят нови функции, като мулти геймплей и нови оръжия като огнехвъргачки в най-хаотичните, интензивни и  кинематографични моменти от играта.

Майнкрафт / Minecraft 1.9

Играта Minecraft е изградена на базата на изграждане и пускане на блокове.  На първо място, хората трябва да изградят стабилни структури, за да се защитят от  чудовищата които се появява вечерта, но тъй като играта multiplayer всички в игра работят заедно за да създадете прекрасни, творчески неща. Тази игра колкото е творчески красива, може да бъде още повече ужасяваща изпълнена с невероятни битки. Това което зарибява повечето хора е че играта няма край, винаги може да се построи нещо ново и е практически неизчерпаема. Въпреки грозната графика това е ИГРА № 1 в световен мащаб. Тя се играе от милиони хора по целия свят

Counter Strike

Counter-strike 1.6Това е една от най-популярните игри, в която играчите се разпределят по групи, срещу останалите опоненти. По данни на wikipedia всички версии на играта от 2008 са реализирали общо 15 милина продажби. С тази статистика Counter Strike се нарежда безспорно сред лидерите в геймърския свят.